Bij In de Boekenkast organiseren we regelmatig een nieuwe leesclub. In alle bedenkbare genres, zo zit er voor iedere lezer wel een keer een boek bij dat je aan spreekt. Dat is leuk en dat willen we graag zo houden! Daarom hebben we toch een paar afspraken op een rijtje moeten zetten.

Hieronder hebben we de afspraken en voorwaarden staan waarvan we verwachten dat jij je hier aan zult houden bij deelname aan een Leesclub van In de Boekenkast.

Facebookaccount
Om deel te mogen nemen aan een Leesclub – georganiseerd door In de Boekenkast – heb je een Facebook-account nodig. Zodat wij weten met wie we te maken hebben en we je eventueel kunnen benaderen voor vragen en afspraken. Ook dien je de Facebookpagina Leesclub in de Boekenkast te volgen. Een actieve deelname zorgt voor een extra lootje bij de volgende leesclub waar jij je voor aanmeld. Extra kans op deelname dus.

Leesclubboeken
Ben je geselecteerd voor een leesclub dan ontvang je gratis een papieren exemplaar. Soms een e-book maar dan staat het duidelijk bij de leesclub vermeld. Let daar op voordat je je aanmeld. Achteraf omruilen van papieren exemplaar naar e-book of andersom is nooit een optie. Je bent als Leesclubdeelnemer zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van de juiste adresgegevens. Mocht er door een fout in je post- of e-mailadres zitten dan kan er helaas geen nieuw exemplaar verzonden worden.Let bij aanmelding er altijd op wanneer de leesclub van start gaat. Meld je bijvoorbeeld niet aan als je in de periode dat de leesclub plaats zal vinden een vakantie gepland hebt staan.

Deelname
Bij inschrijving voor een Leesclub accepteer je automatisch de voorwaarden en afspraken die horen bij een deelname aan de leesclub. Dat wil zeggen dat jij in ruil voor het gratis ontvangen boek actief deel zult nemen aan de betreffende leesclub. Je beantwoord de vragen behorende bij de leesclub op tijd, binnen de aangegeven periode en stuurt ons een recensie in over het boek. Elke leesclub duurt gemiddeld vijf weken.
Kun je onverwachts niet deelnemem maar heb je het boek inmiddels wel ontvangen, neem dan contact op met de coördinator van de leesclub. (naam staat vermeld op de betreffende leesclubpagina). Je ontvangt dan informatie waar je het boek naar toe kunt sturen.