Leesclubs


In de Boekenkast organiseert in samenwerking met uitgeverijen zo nu en dan een leesclub. Hieronder is te zien aan welke leesclubs je nog mee kunt doen. Meld je aan via onderstaand formulier. Word je ingeloot dan ontvang je, in ruil voor jouw mening, het betreffende boek gratis via de uitgeverij. Doe je mee dan verwachten wij van jou zodra je het boek uit hebt een recensie per e-mail te ontvangen over het boek. Je recensie wordt nagekeken op eventuele spelfouten en uit jouw naam geplaatst op de blog. Daarna vragen we je de recensie zoveel mogelijk te verspreiden, bv. door de recensie te plaatsen op Bol.com, Hebban, Instagram, Facebook en je eigen blog (als je die hebt). Op De Facebookpagina Leesclub In de Boekenkast kan je met andere deelnemers tijdens het lezen in gesprek gaan over het boek. 

Op dit moment zoeken we 10 deelnemers voor de thriller De weg naar huis van Sebastian Fitzek:
De weg naar huisEen verontrustend telefoongesprek, een sterfdatum in bloed, en nog twee uur tot die dag aanbreekt…

Het is zaterdag, net na 22.00 uur. Jules Tannberg is vrijwilliger bij een telefoondienst voor vrouwen die ’s avonds bang worden op weg naar huis en die een telefoongezel willen wiens kalmerende stem hen veilig naar huis kan begeleiden. Er is tijdens de telefoontjes nog nooit een levensbedreigende situatie geweest. Tot vandaag, wanneer Jules met Klara belt.

De jonge vrouw is doodsbang. Ze gelooft dat ze wordt gevolgd door een man die haar eerder heeft aangevallen en die in bloed een datum op haar slaapkamermuur heeft geschilderd: de dag van Klara’s dood! En die dag breekt aan in minder dan twee uur…
Met dank aan Uitgeverij THB.

Je kunt het boek natuurlijk ook direct bestellen  via uitgeverij  THB of via Bol.com. Vanzelfsprekend kan je voor dit boek ook bij de lokale boekhandelaar terecht. Aanmelden voor de leesclub is mogelijk t/m 30-11-2021 daarna maken we de  deelnemers bekend. 

Luisterrijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.