Placemats-FotocadeauFotocadeauGetest Fotocadeau- placemats:
Kies een afbeelding uit de collectie of gebruik een eigen foto
★★★★

Hier in huis zijn we gek op kokkerellen om er daarna gezamenlijk aan tafel van te genieten. Om de maaltijd op een praktische wijze te serveren is het gebruik van placemats ideaal. Nu is het leuk om daar een persoonlijk tintje aan te geven en dat kan sinds kort via de webshop van Fotocadeau.nl. Hier hebben ze een groot aanbod aan designs in hun assortiment opgenomen waaruit je kunt kiezen. Voor elk wat wils. Wat extra leuk is (en ideaal als cadeau), is dat je ook een eigen foto (of foto’s) kunt gebruiken om op de placemats af te laten drukken.

Zelf hou ik van rust en eenvoud aan tafel, om die reden koos ik voor een drietal rustige ontwerpen die in de collectie van Fotocadeau voorkomen, namelijk:

 • Beton
  Zilvergrijze tint, dat oogt als een betonnen muur.
  Ideaal bij een industriële look.
 • Marmer
  Wit met een sprankje goud.
  Voor een luxueuze uitstraling.
 • Leer
  Lichtgrijze lederlook. Voor een stoere blikvanger op tafel
  Fijne placemats tijdens bijvoorbeeld een barbecue.


Tip: Even onder ons, houd je net als ik van fotografie, bovenstaande placemats werken goed als fraaie achtergrond voor het fotograferen van objecten en je gerechten.

Placemats 1


De bestelprocedure verliep vlekkeloos, mocht je ook op zoek gaan naar placemats op de website, dan zijn deze te vinden in de categorie keuken (onder het kopje ‘Product kiezen’). Kies daarvoor de optie foto op placemat. Vanaf daar wijst alles zich vanzelf.


Naast de door mij gekozen rustige patronen zijn er ook diverse kleurrijke designs in het assortiment opgenomen. Kies bijvoorbeeld voor de keuze: groen. Je krijgt dan direct alle beschikbare placemats in deze kleur in beeld. Een placemat groen is een van de mogelijkheden op Fotocadeau.nl. Daarnaast hebben ze een uitgebreide collectie met onder andere natuurafbeeldingen (dieren, bloemen, en dergelijke), steden, beroemde schilderijen, kruiden, koffie en opvallende grafische patronen.


Placemats 2

Binnen enkele werkdagen had ik de door mij gekozen placemats al in huis. Ik was reuze benieuwd naar de kwaliteit, deze viel niet tegen. De placemats hebben een mooie dikte (2mm) en zijn steviger dan ik had verwacht. Natuurlijk werden ze hier direct in gebruik genomen. Ik was vooral een beetje huiverig voor de witte (marmer) placemats. Ze kregen direct een goede vuurdoop toen we een curryschotel aten (als er iets vlekken maakt…). Natuurlijk werd er hier en daar wat gemorst op de placemats en tot mijn schrik leek de curry de placemats te verkleuren. We maakten de placemats schoon met een vochtig doekje (zonder schoonmaakmiddelen) en even leek het erop dat de vlekken niet zouden verdwijnen. Maar toen ik de volgende dag dezelfde placemats er weer bij pakte, bleken de vlekken toch echt volledig verdwenen te zijn.
Daarnaast heb ik de gewoonte om de dinerborden met (de hete) inhoud zo snel mogelijk op tafel te plaatsen. Ook hier bleken de placemats goed bestand tegen te zijn.


De placemats van Fotocadeau zijn voorzien van een goede antislip-laag, waardoor ze niet snel zullen verschuiven. De placemats hebben een formaat van 45×30 centimeter. Ruim genoeg om de maaltijd op te serveren.

Placemats 3
Fotocadeau
blijft hun aanbod maandelijks verruimen met interessante producten. Wat dacht je bijvoorbeeld van gepersonaliseerde huisnummerborden voor bij de voordeur? Naambordjes in mooie abstracte vormen eventueel voorzien van een persoonlijke foto. Klik hier om het huisnummerbord te bekijken bij Fotocadeau.nl


Kijk gerust zelf eens rond om te zien of er iets voor je bij zit. Op de website Fotocadeau.nl raak je niet snel uitgekeken.


Veel shopplezier,
Sandra Hutchison

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.