FotoCadeau – Spatscherm


Getest FotoCadeau – spatscherm:
★★★★★
Hoge kwaliteit voor een redelijke prijs

FotoCadeau heeft diverse fotobedrijven onder zijn hoede. Waaronder de, op een specifiek product gespecialiseerde online te vinden, foto-product aanbieders: Canvas Company en Foto op hout. Bedrijven die door klanten goed gewaardeerd worden. Bij FotoCadeau kun je dan ook een hoge kwaliteit verwachten en een goede service.

Ik kreeg de kans om een van hun producten uit te proberen. Nu ben ik gek op fotograferen en is een van mijn andere hobby’s koken, dus de keuze was vrij snel gemaakt. Ik koos iets wat beide hobby’s ten goede komt: een gepersonaliseerd spatscherm voor in de keuken. Deze luxe ogende schermen worden gemaakt van aluminium, een materiaal dat goed tegen hitte bestand is. Ideaal dus voor aan de wand achter je kookplaat. Zo’n scherm is niet alleen praktisch (met een licht vochtige doek is het scherm zo weer schoon), maar het is ook zeer decoratief. Zeker wanneer je keuken niet zo groot is (wat bij ons thuis zeker het geval is), geeft een keukenscherm je keuken direct een heel andere uitstraling.

Zodra je weet welke foto het gaat worden, kun je zo’n scherm in een paar eenvoudige stappen personaliseren via de website van FotoCadeau. Je uploadt de foto en kiest de juiste afmetingen. Het wijst zich allemaal vanzelf. Ik ben niet zo heel handig met dit soort dingen, maar zelfs ik ging vlot door het bestelproces heen. Enkele dagen later stond er een sympathieke bezorger voor mijn deur met een groot pakket. Hierin trof ik mijn spatscherm aan. Het scherm was goed beschermd ingepakt en volledig intact. Daarna was het een kwestie om het scherm zelf even op te hangen in de keuken. Met de juiste (hittebestendige) montagekit is dit zo gebeurd.

Wanneer je tot de aanschaf van zo’n spatscherm overgaat, is het handig om op een aantal dingen te letten. Allereerst natuurlijk de kwaliteit van de foto, maar ook de ruimte achter je kookplaat en de ruimte tussen de plaat en eventuele kastjes is van belang. Bij FotoCadeau kun je zelf aangeven in welke maat je het scherm zou willen hebben, dus gegarandeerd dat ook de perfecte maat voor in jouw keuken te bestellen is. Daarnaast krijg je het mooiste resultaat wanneer je de kleuren van de foto en het kleurgebruik in je keuken op elkaar afstemt. Zo creëer je een fraai geheel. Heb je een industriële keuken, dan zou een zwart wit foto ook niet misstaan.

Zelf zijn wij helaas nog niet in het bezit van een inductiekookplaat, maar mocht jij die wel hebben, dan is een inductiebeschermer ook een leuke en vooral praktische aanvulling voor in je keuken. Die beschermt je kookplaat (wanneer je die niet gebruikt) tegen vuil, krassen en dergelijke. Bovendien oogt het erg verzorgd. Je kunt kiezen uit diverse standaard designs. Maar ook is het mogelijk om op zo’n inductiemat een persoonlijke foto af te laten drukken.

Naast deze genoemde producten heeft FotoCadeau, naast de te verwachten fotoboeken en losse foto’s, nog veel meer te bieden. Om je een idee te geven een paar voorbeelden:

  • Buitenproducten (o.a. tuinposters, naambordjes, raamfolie)
  • Foto’s op tassen en koffers
  • Grappige selfiekussens

En natuurlijk nog diverse andere keukenproducten die je met een foto kunt laten bedrukken, zoals: koelkaststickers, magneten, mokken, zeeppompjes, fotobehang en meer.

Eigenlijk is het assortiment zo groot dat het te veel is om alles op te noemen. Kijk gerust zelf eens rond om te zien, of er iets voor je bij zit. Op de website Fotocadeau.nl raak je niet snel uitgekeken.

Veel winkelplezier,
Sandra Hutchison

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.