Kleur jezelf kalm – Dierenrijk kleurboek. (Originele titel: Animal Kingdom)

DierenrijkKleuren iets voor kinderen? Welnee! Steeds meer mensen ontdekken hoe rustgevend het is om lekker te kleuren en zo je gedachten even uit te zetten en bij te komen van een drukke werkdag of een vermoeiende week. Ga aan de slag met potlood, stift of zelfs krijt en ontdek welke kunstwerken er uit je handen komen.

Ga terug in de tijd en hervind het plezier en de ontspanning die je vroeger als kind had tijdens het kleuren en tekenen en verlies jezelf in het prachtige dierenrijk dat Millie Marotta voor je heeft gecreëerd. En kleuren binnen de lijntjes? Dat hoeft niet, Marotta geeft je aanwijzingen en suggesties om haar prachtige tekeningen te vervolmaken.

Aan de slag!

Wat een verademing, eindelijk zijn er meer dan voldoende kleurboeken voor volwassenen te vinden. Was het kleuren eerst voornamelijk gericht op kleine kinderen en moest je als volwassenen echt op zoek naar een beetje behoorlijke kleurplaat; nu kun je eindelijk als volwassenen weer schaamteloos aan de slag. Steeds meer volwassen herontdekken dan ook het kleuren en het lijkt er op dat dit zo langzamerhand uitloopt tot een ware trend. Terecht! Kleuren is leuk en werkt – als je even doorbijt -erg ontspannend. Sommige onder ons moeten misschien eerst even door een stukje weerstand heen en voor diegene lijkt kleuren misschien een onzinnige bezigheid, maar niets is minder waar. Laat je niet afschrikken door de ingewikkelde patronen in dit boek, als je eenmaal serieus aan de slag gaat valt dit reuze mee. Kleuren kan zelfs meditatief werken, het leid je af van je gedachten, gepieker stopt en de ontspanning kan beginnen.

Helaas is niet ieder kleurboek van een even goede kwaliteit. Het Dierenrijk kleurboek is echter kwalitatief gezien een uitblinker, een mooi groot boek waarbij gelukkig gekozen is voor prima, stevig in te kleuren papier. De kunstige dieren – en bloementekeningen van Millie Marotta ogen zeer professioneel en zijn erg gedetailleerd. Je bent dan ook wel even zoet met het inkleuren van iedere afzonderlijke plaat.

Voor de prijs hoef je het niet te laten het boek is de gevraagde €9,99 meer dan waard. images (4)

Het Dierenrijk kleurboek geeft de vrije geest de ruimte!

Meer over de auteur/illustrator vind je op haar website

Auteur: Millie Marotta
Uitgever: Karakter uitgevers
ISBN: 978 90 4520 759 9
Categorie: Lifestyle – Hobby
Pagina’s: 96
Uitvoering: Paperback
Prijs: €9,99
Verschijningsdatum: 26 november 2014
Verkrijgbaar o.a. bij: Bol.com
Recensie: Sandra Hutchison

Direct bestellen

Eén reactie Volgende »

  1. Pingback: Het betoverde woud | In de boekenkast

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.