Toffe kleren breien voor baby’s en kinderen


Toffe kleren breien44 breipatronen voor baby’s en kinderen van 0 tot 6 jaar

Mamy Factory is een Frans kledingmerk speciaal voor kinderen van 0 tot 6 jaar. Alle modellen die in het boek staan afgebeeld, zijn gebreid door gepensioneerde Franse oma’s die het breien goed onder de knie hebben. De stylistes die de verschillende modellen ontworpen hebben, hadden de wens om authenticiteit en moderniteit te combineren. Daarom is de expertise van de Franse oma’s erbij gehaald om hun kennis niet verloren te laten gaan. Met dit boek worden alle breisters in staat gesteld om deze modellen te realiseren.

Op de cover van Toffe kleren breien voor baby’s en kinderen staan al enkele inspirerende foto’s afgebeeld. Maar sla je het boek open, dan word je getrakteerd op alle gebreide kleertjes voor die leeftijdsgroepen. Het boek is verdeeld in twee delen: de groep van 0 tot 24 maanden en de groep van 2 tot 6 jaar. Voor ieder deel staan voor in het boek al de kleine afbeeldingen afgedrukt. Dan volgen de beschrijvingen van ieder modelletje apart.

Voorafgaand aan de uitleg van hoe te werk te gaan, vind je in een kader de maten, benodigdheden, de afmetingen van het zo noodzakelijke proeflapje en de gebruikte steken beschreven. Ook de moeilijkheidsgraad staat genoemd, zodat iedere breister voor zichzelf kan beslissen of dat patroon tot de mogelijkheden behoort. Daarna volgt de uitgebreide werkwijze, die heel duidelijk beschreven wordt met onderscheid voor de diverse maten.

Deze prachtige aantrekkelijke paperback is een aanrader voor iedereen die van breien houdt en geïnspireerd wil worden door originele ontwerpen. Zowel de prachtige foto’s als de grappige tekeningetjes door het hele boek heen verlevendigen de tekst. De beschrijvingen zijn heel duidelijk en goed te volgen. Mocht er toch ergens een kink in de kabel komen, dan is het altijd mogelijk om via het genoemde e-mailadres je vragen te stellen. Ook de wol is rechtstreeks te bestellen via de site van Mamy Factory. Maar natuurlijk is ook andere wol te gebruiken. Het proeflapje en de bijbehorende tekeningen met afmetingen zorgen ervoor dat de juiste maat gebreid kan worden.

De afgebeelde modellen zijn schattig om te zien. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stoere kabeltrui voor je baby, een tuinbroekje , maar ook een mutsje, sjaaltje of slofjes. Natuurlijk zijn een knuffelbeest en een dekentje niet vergeten. Ook voor de leeftijd van 2 tot 6 jaar vind je mooie truien, warme vestjes, mutsen, sjaals en wanten. Er is voor iedereen wel een passend model te vinden om te breien.

Toffe kleren breien voor baby’s en kinderen staat vol met inspirerende ideeën voor ouders met kinderen in die leeftijdsgroep, maar ook oma’s zullen hun hart op kunnen halen om voor hun kleinkinderen aan de slag te kunnen gaan. En wat is het niet origineel en verrassend om op kraamvisite je eigen gebreide cadeautje mee te nemen? Toffe kleren breien voor baby’s en kinderen heeft genoeg mogelijkheden voor iedereen. Voor elk wat wils!

★★★★★
Toffe kleren breienTitel: Toffe kleren breien voor baby’s en kinderen | Auteur: Mamy Factory | Uitgeverij: Manteau | Categorie: Vrije tijd en hobby | Verkrijgbaar als paperback | 160 pagina’s | ISBN13: 9789022339077 | Verkrijgbaar sinds: september 2022 | Recensent: Hannie van Grol | Datum recensie: 27-10-2022 | Prijs: € 22,99 | Online te bestellen via Bol.com, Bookspot en Bruna.

Manteau

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.