7Betoverde%20Woud_Cover3D_LRDit verbluffende nieuwe kleurboek van Johanna Basford, bekend van ‘Mijn geheime tuin’ neemt je mee op een zoektocht door een betoverd woud. Wat zit er verborgen in het kasteel midden in het bos?
Je kunt de prachtige bostaferelen inkleuren en aanvullen, maar ook op zoek gaan naar verborgen dieren en magische voorwerpen,
waaronder negen speciale symbolen. Zoek alle symbolen om de kasteelpoort te openen en ontdek wat erachter verborgen zit!

 

Het betoverde woud staat bomvol zeer gedetailleerde kleurplaten die allen te maken hebben met de natuur. Zo vind je in het boek diverse afbeeldingen van dieren zoals herten, uilen, vossen, kikkers en zoveel meer. Daarnaast een rijke variatie aan decoratieve bloemen en bladeren en niet te vergeten allerlei bomen. Een heerlijke bonte verzameling van fantasierijke kunstwerkjes. Een aantal pagina’s zijn voorzien van extra grote kleurplaten, deze zijn uitvouwbaar. In Het betoverde woud vindt je ook een aantal minder ingewikkelde afbeeldingen, leuk als je bijvoorbeeld ook je kind een pagina wilt gunnen of wanneer je zelf een keer voor eenvoud wilt gaan. Wanneer het inkleuren alleen nog niet voldoende afleiding zou bezorgen kun je tijdens je werk ook nog op zoek gaan naar verborgen plaatjes die zijn verspreid over het boek. Het betoverde woud krijgt zo en extra functie en is – zeker na het inkleuren- ook prima te gebruiken als een rijk zoekboek voor peuters en kleuters.

Het betoverende woud bestaat maar liefst uit 65 handgetekende illustraties afgedrukt op stevig papier. Hierdoor zijn de mooie tekeningen in te kleuren met verschillende materialen. Wanneer je het kleurboek echter lange tijd mooi wilt houden is het aan te raden voornamelijk kleurpotloden te gebruiken en liever geen viltstiften. Voor alle fanatieke (volwassen) kleurfanaten is dit boek een ‘Must have’. Voor wie een dierenliefhebber is, gek is op de natuur of fantasierijke tekeningen is Het betoverde woud zeker een mooi cadeau. Ook al zou je er nooit aan toekomen om de pagina’s van kleur te voorzien dan is het boek het alleen al meer dan waard om meerdere malen ontspannen door te bladeren. De illustraties zijn een lust voor het oog en zult dan ook niet snel uitgekeken raken.

Tip: kleur één of meerdere van de zoekplaten in en hang deze ingelijst in een kinderkamer.

 

spread-van-internet3Titel: Het betoverde woud
Auteur: Johanna Basford
Illustrator: Johanna Basford
Uitgever: Uitgeverij THOTH
ISBN: 9789068686692
Categorie: Lifestyle > Hobby & Vrijetijd
Leeftijd: 0-100 jaar
Formaat: 25 x 25 cm.
Gewicht: gram
Pagina’s: 84
Uitvoering: Paperback
Prijs: €10,90
Verschijningsdatum: februari 2015
Trefwoorden: creatief, kleuren, hobby
Recensie: Sandra Hutchison
Datum recensie: 22-04-2015

Enthousiast? Bestel je exemplaar hier

Nog meer kleurboeken voor volwassenen:

Mijn geheime tuin
Kleur je eigen Van Gogh
Dierenrijk kleurboek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.