Maanagenda 2022


Maanagenda 2022Recensie Maanagenda 2022 door Sandra Hutchison:
Leven in harmonie met de maan 

Elk jaar verschijnt er een compleet nieuwe maanagenda met een passend thema. Voor het komende jaar hebben de makers gekozen voor het thema Leven in harmonie met de maan. Een thema dat we goed kunnen gebruiken in deze tijd van disbalans.

Voor wie dit de eerste kennismaking is met de maanagenda’s van uitgeverij Hajefa is er, voor in de agenda, een handige uitleg te vinden over hoe je de agenda het beste in kunt zetten. Hier staat onder andere uitgelegd wat de diverse symbolen die bij alle dagen van het jaar staan, betekenen. Ook valt er hier meer te lezen over de diverse maanstanden. Daarnaast vind je hier ruimte om je persoonlijke gegevens in te vullen en tref je een compact jaaroverzicht aan.

Auteurs Yvonne Vrijthof en Esther van Heerebeek schreven beiden een interessant artikel dat in de agenda terug te vinden is. Zo schreef Yvonne Vrijthof een uitgebreid verslag over de Maan en diens invloed op kruiden. Een verslag dat direct een mooie introductie is op de online opleidingen van Heks & Kruid.

Astrologe Esther van Heerebeek is onder andere auteur van de boeken Tarot voor Beginners en Astrologie voor Beginners. Zij deelt haar maanfaserecepten met essentiële oliën en kruiden met je in deze agenda. Ze is naast astrologie ook gespecialiseerd in tarot en numerologie.

Deze praktische agenda heeft een handzaam formaat, waardoor je hem gemakkelijk mee in je tas kunt nemen naar je werk en andere afspraken. Inhoudelijk heeft de agenda een ietwat klassieke uitstraling, waardoor het een overzichtelijk geheel is geworden. Juist door de eenvoud is de Maanagenda 2022 een nuttige agenda.

De agenda heeft een overzichtelijke weekindeling gekregen. Elke week is verspreid over een dubbele pagina, zodat je in één oogopslag je hele weekplanning in beeld hebt. Iedere dag van de week heb je in deze agenda net genoeg schrijfruimte voor je afspraken en wat extra notities. Er staan bij alle data kleurige symbolen afgedrukt van onder andere de dierenriemtekens en gewassen, passend bij die specifieke dag. Zo zie je bijvoorbeeld in één oogopslag de maanstand van de komende nacht, welke gewassen je die dag zou kunnen oogsten en valt er te lezen wat de invloed is van de maan op je sterrenbeeld.

Maanagenda 2022 is een aanrader voor iedereen die een gezonde belangstelling heeft voor astrologie, maar vooral voor wie gevoelig is voor de stand van de maan. Met behulp van deze agenda heb je een zeer bruikbaar overzicht in handen van de dagelijkse maanstand en weet je exact of nu een goed moment is om je rust te pakken of dat het juist zinvol zou zijn om juist nu even de puntjes op de i te zetten.

Hajefa logo

★★★★
Maanagenda 2022Titel: Maanagenda 2022 | Auteurs: Esther van Heerebeek & Yvonne Vrijhof | Uitgeverij: Hajefa | Categorie: Kantoorartikelen | Uitvoering: ringband | 160 pagina’s | EAN: 9789463318235 | Verkrijgbaar sinds: oktober 2021 | Recensent: Sandra Hutchison | Datum recensie: 07-11-2021 | Prijs: €12,95 | Bestellen

Kantoor en schoolKantoor en school

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.