Studentendrukwerk


StudentennetwerkReview Studentendrukwerk door Sandra Hutchison:
★★★★★
Hoge kwaliteit voor een vriendenprijsje

Bij Studentendrukwerk richten ze zich voornamelijk op (je raadt het al) studenten. Ideale webwinkel om bijvoorbeeld je scriptie of verslag vakkundig af te laten drukken. Op deze manier laat je direct een professionele indruk achter bij degene die je werk na moet kijken. (Die bonuspunten zijn alvast binnen). 

Hoodie voorbeeldWil je het komende studentenjaar goed voor de dag komen, maak dan een persoonlijke agenda, schriften met op de cover een door jou gemaakte foto of jaarkalender. Ben je op zoek naar een hoodie of T-shirt voor de studentenvereniging of je vriendengroep? Ook dan ben je bij Studentendrukwerk aan het juiste adres.

Bij Studentendrukwerk hebben ze de prijzen zo laag mogelijk gehouden, zonder daarbij in kwaliteit onder te doen voor andere drukwerkaanbieders. Ze werken met de Kodak Nexpress. Met deze pers leveren ze drukwerk van topkwaliteit.
Ben je geen student? Ook dan ben je welkom bij Studentendrukwerk en kun je dankbaar gebruik maken van de lage (studenten-)prijzen.

Ik nam de proef op de som en omdat mijn studiejaren al ver achter mij liggen, bestelde ik een verjaardagskalender. Het maken van zo’n kalender voor aan de wand is heel eenvoudig te doen. Hetgeen wat de meeste tijd in beslag neemt, is mijn ervaring, is het uitzoeken van de foto’s. Wanneer je eenmaal je keuze hebt gemaakt, is het maken van de kalender kinderspel. Als eerste kun je kiezen uit een verjaardagskalender of jaarkalender, dan kies je een formaat, je downloadt de foto’s vanaf je pc of telefoon en sleept de gewenste foto per maand naar het daarvoor bestemde lege kader op het online voorbeeld. Opslaan en bestellen maar.

StudentendrukwerkMijn bestelde kalender viel binnen twee werkdagen in huis. De kwaliteit maakte indruk. Foto’s ogen scherp en de kleuren knallen van het papier af. Ik ben dan ook erg enthousiast over de service van Studentendrukwerk. Ze hebben er met mij dan ook een klant bij. Nu alleen nog bepalen wat ik de volgende keer ga bestellen. Misschien een foto voor aan de wand, een nieuwe agenda voor het komende jaar, theeglazen of champagneglazen? Of misschien toch eerst gepersonaliseerde kerstballen om de kerstboom dit jaar een extra persoonlijk tintje te geven?

De keuze is zo ruim dat ik hier onmogelijk alles kan benoemen. Ik zou je dan ook aan willen raden zelf eens een kijkje te gaan nemen, wie weet ben je straks net zo enthousiast als ik. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.