UFO’s: de 100 meest indrukwekkende ufo-dossiers (2)


UFOs 2Recensie UFO’s: de 100 meest indrukwekkende ufo-dossiers, deel 2 door Hannie van Grol:
Indrukwekkende onthullingen over het bestaan van UFO’s.

Deel 2 van UFO’s: de 100 meest indrukwekkende ufo-dossiers gaat verder waar deel 1 is gestopt. Dossier 51 t/m 100 worden besproken. Dossier 51 beschrijft de gebeurtenissen in Roswell, waar restanten zijn gevonden van buitenaards leven in 1947. Lange tijd is dit geheim gehouden, totdat er uiteindelijk veel aan het licht kwam van wat er zich daar had afgespeeld. Het verhaal leest als een thriller met bijzondere onthullingen.

Een bijzonder dossier is nummer 59, waarin de ster van Bethlehem wordt vermeld. Volgens de schrijver is een ster die de weg wijst aan de drie wijzen uit het Oosten, waarschijnlijk een ufo geweest. Een ster die zich verplaatst, is immers niet mogelijk, omdat deze vele lichtjaren van ons verwijderd is. Uit dit dossier blijkt ook dat er zelfs door het Vaticaan een sterrenwacht is gesticht, al in het jaar 1891. Ook in Arizona heeft het Vaticaan de beschikking over een Sterrenwacht. Lange tijd zijn alle gebeurtenissen geheim gehouden, tot uiteindelijk de informatie boven tafel kwam.

Dit zijn twee van de 50 interessante dossiers die met foto’s, tekeningen, brieven, en krantenartikelen aangevuld zijn. Bijzondere voorvallen passeren de revue. Eigenlijk is het onvoorstelbaar dat alle informatie zolang geheim is gehouden. En nog steeds wordt veel buiten het nieuws gehouden. Maar door het lezen van deze twee delen kunnen we niet meer om de feiten heen. Coen Vermeeren heeft voor ons een gigantische klus geklaard om de wereld op de hoogte te brengen van al deze gegevens. Met veel bijzondere voorvallen staaft hij zijn relaas.

Dit tweede deel van UFO’s: de 100 meest indrukwekkende ufo-dossiers wordt na de 50 dossiers besloten met een zeer interessant nawoord, waarin de auteur nogmaals aangeeft met welke intentie hij zijn kennis met de mensheid deelt.

‘Het is voorwaar geen makkelijke taak, maar gelukkig is het grootste deel van de bevolking in slaap, ongeïnteresseerd, mind controlled en afhankelijk voor zijn baan of sociale contacten om met de rest van de kudde mee te gaan naar de grazige weiden van de onwetendheid.’ Coen Vermeeren.

Hij wil de mensheid wakker schudden, zodat de aarde een betere toekomst heeft dan nu voorzien is. Hij publiceert een ellenlange lijst met punten die aangeven hoe de wereld wordt uitgewoond. De alternatieve energiebronnen zijn extreem vervuilend. Maar ook de medische sector kan hier veel profijt van hebben. Zelfs de Coronapandemie krijgt een plekje in dit tweede deel. Ook dit boek wordt weer afgesloten met een index met trefwoorden, een lijst met afkortingen en een lijst met helpende websites.

Kortom, beide delen zijn grote aanraders voor iedereen. Hopelijk worden de ‘slapenden’ wakker geschud en gaat de wereld een toekomst tegemoet waarin weer een leefbare omgeving wordt gecreëerd. Coen Vermeeren heeft zijn uiterste best gedaan iedereen wakker te schudden en is daar terdege in geslaagd!

Obelisk nieuw

★★★★★
UFOs 2Titel: UFO’s: de 100 meest indrukwekkende dossiers, deel 2 | Auteur: Coen Vermeeren | Uitgeverij: Obelisk Boeken | Categorie: Mens en maatschappij | Verkrijgbaar als paperback | 205 pagina’s | ISBN13: 9789493071650 | Verkrijgbaar sinds: januari 2021 | Recensent: Hannie van Grol | Datum recensie: 24-11-2021 | Prijs: €25,99 | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.