UFO’s: de 100 meest indrukwekkende ufo-dossiers


ufosRecensie UFO’s: de 100 meest indrukwekkende ufo-dossiers door Hannie van Grol:
Indrukwekkende onthullingen over het bestaan van UFO’s

Coen Vermeeren heeft Lucht- en Ruimtevaarttechniek gestudeerd aan de TU te Delft. Als hoofd van het Studium Generale is hij nog steeds verbonden aan de TU. Al in 2013 schreef hij het boek UFO’s bestaan gewoon, waarin hij het bestaan van ufos’s bepleit en dit staaft aan de hand van een verzameling feiten. In dit eerste deel gaat hij hier verder op in en bespreekt hij uitgebreid de eerste 50 dossiers over waarnemingen van ufo’s.

UFO’s: de 100 meest indrukwekkende ufo-dossiers start met een voorwoord waarin hij uitlegt waarom er al zolang geheimzinnig wordt gedaan over ufo’s. Er mocht niet over gesproken worden, hooguit om het onderwerp belachelijk te maken. Maar in 2020 moesten het Pentagon en US Navy toegeven dat er al herhaalde malen sprake is geweest van foto’s en films van deze objecten. Al in 1942 zijn er waarnemingen geweest die voor het bestaan ervan pleiten. In WOII hebben militaire en burgerpiloten op de radar ufo’s gezien. Destijds werd dit zorgvuldig geheim gehouden, maar tegenwoordig kan men er moeilijk omheen en wordt er onderzoek gedaan naar deze ‘vreemde objecten’.

Het voorwoord vertelt hoe er steeds is omgegaan met de gemelde waarnemingen en hoe er reeds lange tijd in het geheim onderzoek naar werd gedaan. Pas sinds korte tijd wordt er meer over onthuld. Ufo’s blijken geavanceerde technologie te zijn, die ‘niet van deze aarde’ kan zijn. Maar als we ervoor open zouden staan, kan er veel problematiek op aarde opgelost worden, denk aan transport, energie en vervuiling van de aarde, zodat onze aarde weer hoop heeft op een betere toekomst.

Na dit voorwoord volgen de 50 eerste dossiers van deze twee delen over ufo’s. Deze dossiers die lopen van – zelfs – 1691 tot 2020, worden aangevuld met figuren, foto’s en teksten in kaders waarin de bewijzen voor het bestaan van ufo’s volop voorkomen. De tekst is heel toegankelijk. Met de nodige kennis en humor wordt er uitleg en commentaar geleverd. Het boek leest als een spannend en indrukwekkend verslag van allerlei waarnemingen in jaren waarin het bestaan van ufo’s als science fiction werd afgedaan. Achter in het boek staan nog een index met trefwoorden, een lijst met afkortingen en een lijst van websites afgedrukt om ons te helpen dit boek met meer gemak te kunnen lezen en begrijpen.

UFO’s: de 100 meest indrukwekkende ufo-dossiers bevat een indrukwekkende verzameling van feiten, foto’s, brieven en krantenartikelen. Met alle bestaande bewijzen kunnen we niet meer om ufo’s heen. We zouden er zelfs veel van kunnen leren, als we open zouden staan voor deze geavanceerde technologie. Voor iedereen die geïnteresseerd is in ufo’s, maar zeker ook voor diegenen die twijfelen aan het bestaan van ufo’s of het zelfs verwerpen, is dit boek zeker een grote aanrader.

Obelisk nieuw

★★★★★
ufosTitel: UFO’s: de 100 meest indrukwekkende ufo-dossiers, deel 1 | Auteur: Coen Vermeeren | Uitgeverij: Obelisk Boeken | Categorie: mens en maatschappij | Verkrijgbaar als: paperback | 205 pagina’s | ISBN13: 9789493071643 | Verkrijgbaar sinds: januari 2021 | Recensent: Hannie van Grol | Datum recensie: 21-11-2021 | Prijs: €25,99 | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.