time to momo-Limburg


time to momo - LimburgVan Aken tot Maastricht en daarna door naar België…

Time to momo ken je misschien wel van naam of misschien ben je zelfs al een trouwe bezoeker van hun handige website waar je van alles kunt vinden dat te maken heeft met stedentrips. Daarnaast maken ze een reeks handzame gidsen waarbij ze zich voornamelijk richten op een bepaald gebied, of vaker nog, op een specifieke stad in binnen- of buitenland. De nieuwste gids neemt je mee naar Limburg.

Bij time to momo werken ze samen met locals. In deze gids neemt een local je mee naar haar favoriete plekjes in Limburg. Of je nu een cultuursnuiver bent of een fanatieke wandelaar, fietser of een shopaholic, Limburg blijkt van alle markten thuis te zijn.

Met deze gids weet jij in elk geval al alle hotspots te vinden voordat je ook maar een voet in deze bourgondische provincie hebt gezet. Extra leuk is dat er in deze gids ook ruimte is gemaakt om diverse locals en ondernemers aan het woord te laten, zoals bijvoorbeeld de eigenaren van een vakantiehuis in Mechelen, die verrassend leuke tips hebben voor deze locatie.

De gids leest gemakkelijk weg. Voordat je het goed en wel beseft, heb je de gids van voor naar achter gelezen, zonder daarbij een letter over te slaan. Echter, de gids is ook erg praktisch wanneer je plannen hebt om naar een specifiek deel van Limburg af te reizen. Dankzij de handige index vind je gemakkelijk je eerstvolgende Limburgse bestemming terug en ontdek je al snel welke unieke plekken je zeker gezien moet hebben.

Je bent gewaarschuwd, want na het lezen van de gids krijg je direct zin om af te reizen naar het gastvrije Limburg. Bijvoorbeeld voor een stadswandeling door een van de prachtige steden die deze provincie rijk is. Ontdek musea, de lekkerste eettentjes en bijzondere natuurgebieden in de buurt van de steden. Of reis door naar het Belgische Limburg waar je de mooiste wandelroutes kunt vinden.

Limburg heeft zoveel te bieden dat een paar nachten ‘logeren’ zo’n gek idee niet is. Ook hier hebben de makers van deze gids aan gedacht. Je vindt er dan ook de fraaiste plekjes om te overnachten in terug van hippe urban hotels tot aan luxe monumentale panden.

Time to momo Limburg is een heerlijk boek om vanuit je luie stoel volledig door te nemen en er op je gemak je trip(s) naar deze veelzijdige Nederlandse provincie mee te plannen.

★★★★★
time to momo - LimburgTitel: time to momo – Limburg | Website | Auteur: Sanne Tummers | Uitgeverij: mo’media  | Categorie: lifestyle, reizen | Verkrijgbaar als: paperback | pagina’s | ISBN13: 9789493273399 | Verkrijgbaar sinds: 22 november 2022 | Recensent: Sandra Hutchison | Datum recensie: 10-12-2022 | Prijs: €19,99 | Online te bestellen via Bol.com, Bookspot en Bruna.
Mo media logo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.