All-in met Valentijn


Allin met ValentijnRecensie All-in met Valentijn door Sheila Vermeulen:
Familie laat je niet in de steek.

Sera heeft alles over voor haar jongere broertje. Zelfs als hij weer eens in zeven sloten tegelijk loopt. Zion wil een situatie nog weleens verkeerd inschatten. En als hij dan in de problemen komt, is Sera degene die het op moet lossen.

Maar deze keer heeft hij Sera in een wel heel lastig parket gebracht. Zion heeft behoorlijk wat geld verloren bij een potje poker. Geld dat hij heeft geleend van een man bij wie hij beter bij weg had kunnen blijven. En nu komt Danny zijn geld opeisen.

“Hij straalt macht uit – alsof hij een enorm belangrijk persoon is – met een ongekende zelfverzekerdheid die nou eenmaal alle aandacht naar hem toetrekt, zonder dat hij daar enige moeite voor hoeft te doen. Zonder dat ik het wil, trekt hij ook mijn aandacht….”-Kyra Mind

Als Danny ontdekt dat Zion het geld niet heeft, doet hij Sera een voorstel waarvan alles in haar roept dat ze moet maken dat ze wegkomt. Ze weet alleen niet of ze dat wel kan.

All-in met Valentijn van Kyra Mind is een erotische dark romance novelle, waarin Sera de schuld van haar broertje moet inlossen.

Anders dan de titel misschien doet vermoeden, is All-in met Valentijn geen knuffelig valentijnsverhaal, maar een echt dark romance boek. En dark romance zoekt bijna altijd de grenzen op van zaken die in de realiteit behoorlijk zouden schuren. Maar dat is niet alleen bij dit genre het geval. Als een boek goed geschreven is, de personages een bepaalde emotie bij je oproepen en je weet wat het genre inhoudt, dan zijn het vaak toch boeken waar je met liefde in wilt duiken.

Kyra Mind is een van de auteurs die ervoor zorgt dat je over jouw, mogelijk, initiële schroom heen stapt, omdat je wilt weten waar het verhaal je mee naartoe neemt en wat het bij je teweegbrengt. Deze auteur zorgt er namelijk voor dat tegenover de donkere kant van het boek, scènes en/of personages worden neergezet die een ander soort emotie oproepen. In dit geval is dat een zus die haar jongere broer tegen alles wil beschermen, zelfs als dat ten koste van haarzelf gaat.

Kyra Mind laat All-in met Valentijn direct vanuit de startblokken schieten. Dat is altijd fijn bij een novelle, omdat hierdoor het gevoel ontstaat dat je zoveel mogelijk verhaal te lezen krijgt. Beide hoofdpersonen blijven een beetje een mysterie, maar vooral op Danny krijg je totaal geen grip. In andere verhalen zou dat misschien storend kunnen zijn, maar hier past dat eigenlijk wel goed. Het draagt bij aan de sfeer die dit verhaal nodig heeft.

All-in met Valentijn is een geslaagde dark romance novelle, die weliswaar het Valentijns-thema aanraakt, maar ook buiten die periode met veel plezier kan worden opgepakt.

SVM
★★★★
Allin met ValentijnTitel: All-in met Valentijn | Auteur: Kyra Mind | Uitgeverij: SVM Publishing | Categorie: new adult/dark romance | Verkrijgbaar als paperback en e-book | 62 pagina’s | ISBN13: 9789464200416 | Verkrijgbaar sinds: januari 2021 | Recensent: Sheila Vermeulen | Datum recensie: 08-09-2021 | Prijs: €9,50 en e-book €3,99 | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.