Bad Girls 5 – Wild


Recensie Bad Girls 5 – Wild door Sheila Vermeulen:
Ze laat zich echt niet zomaar afwijzen.

Noa houdt niet van sleur of een saai leven en ze houdt al helemaal niet van saaie mannen. Een badass computerchick zoals zij kan helemaal niets met dat soort suffe types. Haar droomman zal ervoor zorgen dat ze zich nooit gaat vervelen. Maar droommannen bestaan niet. Na veel testen heeft ze dat inmiddels wel geleerd.

Haar super sexy persoonlijke begeleider Deff zou een droomman kunnen zijn. Als hij zich niet zo verdomd verantwoordelijk zou gedragen. Als hij zich gewoon eens door haar zou laten versieren. Ze weet dat hij haar wel ziet zitten. Wat maakt het dan uit dat ze zijn patiënt is? Hij moet ophouden met haar proberen te beschermen. Ze kan heus wel voor zichzelf zorgen.

“Leven en risico’s nemen. Dat wordt mijn eerste les aan hem. Wat ik hem ook ga leren, is dat hij niet mag denken dat hij zomaar van me af komt. Dat hij me kan afwijzen zonder daar de consequenties van te voelen. Zonder daar spijt van te hebben. Ik bedoel, wie wijst mij nou af? “-Cecilia Campos

Alleen in zijn dromen laat Deff Noa toe in zijn leven. Dan durft hij te laten zien hoe hij echt over haar denkt. Maar dromen zijn nu eenmaal bedrog. Toch?

Wild van Cecilia Campos is het vijfde boek van de steamy Bad Girls serie, waarin het verhaal van Noa en Deff wordt verteld.

Wild was mijn eerste kennismaking met de boeken van Cecilia Campos. Hierdoor kan ik ook direct bevestigen dat dit boek prima los, van de eerdere boeken uit deze serie, kan worden gelezen. Wel moest ik even wennen aan de sfeer en vertelwijze van het verhaal. Maar eigenlijk vind ik dat meestal wel leuk, omdat het betekent dat het boek niet heel erg standaard is.

Net als velen met mij kan ik genieten van een sexy bad boy, maar voor de afwisseling was het erg leuk om nu eens een nice guy voorgeschoteld te krijgen. De wat gangbaardere rolverdeling wordt in Wild sowieso gewoon lekker losgelaten, want ook Noa is niet het gebruikelijke lieve meisje waarover je vaak leest.

In het begin lijkt het misschien dat Noa veel van hetzelfde roept en zichzelf best geweldig vindt. Toch zul je gaandeweg het verhaal ontdekken dat daar veel meer achter steekt dan je in eerste instantie zult vermoeden. Cecilia Campos laat je langzaamaan ontdekken waarom Noa doet wat ze doet, zonder dat ze daarbij de zelfzekerheid van Noa loslaat.

Wild van Cecilia Campos is een sexy new adult verhaal dat niet doorsnee genoemd kan worden, waardoor deze kennismaking zeker voor herhaling vatbaar is.

★★★★
Titel: Wild | Serie: Bad Girls 5 | Auteur: Cecilia Campos | Categorie: new adult | Verkrijgbaar als: paperback en e-book | 249 pagina’s | ISBN13: 9781393664949 | Verkrijgbaar sinds: 25 januari 2021 | Recensent: Sheila Vermeulen | Datum recensie: 05-02-2021 | Prijs: €22,39 en e-book €6,24 | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.