Beschadigd duet 1 – Onvolmaakt


Recensie Beschadigd duet 1 – Onvolmaakt door Sheila Vermeulen:
Heeft Isabel’s impulsiviteit haar nu echt in de problemen gebracht?

Isabel heeft alles achter zich gelaten om bij Sebastian te zijn. Ze is zelfs voor hem naar Puerto Rico verhuisd. Dat ze hem in bed aantreft met een andere vrouw, is dan ook een enorme klap in haar gezicht. Zonder erbij na te denken pakt ze wat spullen en vertrekt.

Terwijl Isabel haar situatie probeert te overzien, ontmoet ze James, die haar een plek op zijn boot aanbiedt. Isabel realiseert zich dat ze niet erg veel keus heeft en neemt zijn aanbod aan. Als ze ontdekt hoe gevaarlijk James eigenlijk is en dat hun ontmoeting niet toevallig was, is het te laat. James heeft haar inmiddels al geclaimd als de zijne.

“Shit. Waar ben ik eigenlijk mee bezig? Ik ken deze vrouw helemaal niet, dus waarom kan het mij wat schelen wat Sebastian met haar doet? Het ligt niet echt in mijn aard om het voor vrouwen op te nemen, dus waarom zou zij een uitzondering zijn?” -Kyra Mind

Balancerend tussen licht en donker ontstaan er gevoelens die Isabel en James niet eerder hebben ervaren. Maar kun je samen een geheel vormen, als je allebei niet ongeschonden bent?

Onvolmaakt  is het eerste, spannende en soms overweldigende deel van het Beschadigd duet. Kyra Mind is een pseudoniem.

Onvolmaakt is een erotisch getint new adult verhaal met een duister randje, dat meerdere vormen van spanning herbergt. Kyra Mind creëert een beklemmende sfeer, die merkbaar is voor de lezer en die, naar mijn mening, wordt versterkt door het feit dat het verhaal zich voor een groot deel afspeelt op de beperkte ruimte van een boot.

Naast de manier waarop het verhaal wordt verteld, ligt wat mij betreft een groot deel van de kracht van dit boek in de personages. Personages die je ondanks alles wilt omarmen en waarover duidelijk nog veel valt te ontdekken en te onthullen. Kyra Mind maakt op een bepaalde manier voelbaar, dat dit dingen zijn die Isabel en James gevormd moeten hebben.

Juist de imperfectie van de personages zorgt dat ze tot de verbeelding spreken. Dat ze allebei iets donkers in zich hebben en elkaar daarin, op een soms verwarrende wijze, ook vinden, maakt die situaties makkelijker te verteren dan wanneer zoiets eenzijdig zou zijn. Bij deze karakters suddert iets onvoorspelbaars en dat maakt ze op zijn minst heel erg interessant.

Onvolmaakt van Kyra Mind is een new adult verhaal waarin met weinig romantiek de start van een meeslepend, ietwat duister, liefdesverhaal wordt verteld. Dit eerste deel van het Beschadigd duet krijgt 4.5 sterren van mij.

★★★★
Titel: Onvolmaakt | Serie: Beschadigd duet 1 | Auteur: Kyra Mind | Uitgeverij: SVM Publishing | Categorie: new adult | Verkrijgbaar als paperback en e-book | 196 pagina’s (e-book) | ISBN13: 9789493030930 | Verkrijgbaar sinds: november 2020 | Recensent: Sheila Vermeulen | Datum recensie: 12-02-2021 | Prijs: €18,50 en e-book €4,99 | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.