Bewaak mijn hart


Bewaak mijn hartRecensie Bewaak mijn hart door Sheila Vermeulen:
Het leven dat ze wil en het leven waaraan ze niet kan ontkomen.

Noraly wil zo min mogelijk in aanraking komen met de wereld waarin haar vader zich begeeft. Ze leeft haar eigen leven, heeft twee normale banen en ze heeft een geweldige vriendenkring.

Het enige waar ze niet aan ontkomt, is de 24-uurs beveiliging die haar vader bij haar neerzet. Bodyguards die Noraly altijd heeft genegeerd. Contact tussen haar en de beveiligers is sowieso niet toegestaan.

“Abrupt sta ik stil, maar veel te snel valt zijn blik op mij en sta ik aan de grond genageld. Nee, ik zou minder terughoudend zijn. Dit is mijn kans! In mijn hoofd denk ik aan alle mogelijke openingszinnen die ik kan gebruiken …..”- Sanne Hillemans

Noraly heeft, tot aan het moment dat ze in de ogen van haar nieuwe bodyguard kijkt, ook nooit behoefte gehad aan contact met haar beveiliging. Maar de knappe en mysterieuze Chris kan ze onmogelijk negeren.

Bewaak mijn hart van Sanne Hillemans is een broeierige new adult roman met een spannend randje.

Wat mij opviel tijdens het lezen, is dat het verhaal zich, ondanks de soms spannende verhaallijn, binnen een fijne en warme sfeer afspeelt. Noraly en haar vrienden zijn een vrolijke en enthousiaste groep mensen en Chris heeft een krachtige, prettige en hier en daar kwetsbare persoonlijkheid.

Sanne Hillemans laat de chemie van haar twee hoofdpersonages afspatten, waardoor je de lucht tussen hen haast voelt zinderen. Hierdoor komen de soms licht erotische scènes heel natuurlijk en liefdevol over. De liefde in Bewaak mijn hart bestaat niet per se uit grote romantische gebaren, maar draait vooral om sterke, onweerstaanbare aantrekkingskracht en om het gevoel van thuiskomen.

Daarnaast bevat Bewaak mijn hart ook een lekkere portie spanning, waar Noraly door haar afkomst niet aan ontkomt. Hierdoor ontstaat ook een interessante, en voor het boek belangrijke, vader-dochter verhaallijn. Al deze ingrediënten maken tezamen een complete roman, waarin de grootste emotie voor mij zat op een punt waar ik het helemaal niet verwachtte. Dit heerlijke new adult verhaal van Sanne Hillemans krijgt 4.5 sterren van mij.

LOFT

★★★★
Bewaak mijn hart bolTitel: Bewaak mijn hart | Auteur: Sanne Hillemans | Uitgeverij: Loft Books | Categorie: new adult | Verkrijgbaar als e-book en luisterboek | 219 pagina’s | ISBN13: 9789047206804 | Verkrijgbaar sinds: december 2021 | Recensent: Sheila Vermeulen | Datum recensie: 16-02-2022 | Prijs: e-book €4,99 en luisterboek €7,99 | Bestellen

Storytel header

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.