Cherry Beats


Cherry BeatsRecensie Cherry Beats door Sheila Vermeulen:
Het meisje, de muziek of allebei?

Tessa wist dat hij bestemd was voor iets groots en niet voor haar. Dat hij, ondanks dat, degene is waar ze al haar hele leven van droomt, maakt het niet echt makkelijker. Zeker niet als ze vlak voor zijn vertrek de nacht met hem kan doorbrengen.

Eén nacht dat is waar ze genoegen mee moet nemen. Zelfs als hij haar vraagt nog te blijven, moet ze hem laten gaan. Hij moet de wereld gaan veroveren met zijn band. Op het podium achter zijn drumstel, terwijl zijn publiek hem toejuicht, is waar hij hoort te zijn.

“Dus, asjeblieft, herinner je dit moment als je bovenop die berg staat en bijna gaat springen. Herinner je het gevoel van bijna aanmeren voor de meest opwindende reis van je leven. Vergeet niet waar die reis over gaat: de muziek, Presley. Altijd de muziek.”-Vicki James

Maar ook als hij weg is, ziet ze hem overal. Haar hart klopt nog steeds alleen voor hem. En dan staat Presley ineens voor haar deur.

Cherry Beats van Vicki James is het eerste boek in de Gods of Rock new adult serie over de band Youth Gone Wild. In dit deel staat de drummer van de band in de spotlights.

Vicki James laat Tessa het grootste deel van het verhaal vertellen en het duurde even voordat Tessa mij voor zich won. Maar haar scherpe comebacks, haar eigenzinnigheid en haar liefde voor muziek zorgen ervoor dat je deze stoere chick wel leuk moet gaan vinden.

De chemie tussen Presley en Tessa is onmogelijk te negeren. Deze knalt je gewoon tegemoet. De manier waarop ze van elkaar houden is zo intens, dat het bijna pijn doet. Vooral de openheid waarmee Presley dit uit, is overdonderend en beneemt niet alleen Tessa soms de adem. Vicki James heeft hun liefde op een prachtige manier verwoord en schroomt de bijbehorende erotiek niet.

Ook de keerzijde van de roem die de band heeft verworven, wordt niet onbesproken gelaten. De wijze waarop dit wordt beschreven, geeft je het gevoel dat dit bij bekendheid ook echt zo zal zijn. De meningen, de roddels, de pers die je overal volgt, de verhalen die worden aangedikt en iedereen die iets van je wil, Vicki James laat het allemaal levensecht aanvoelen.

Cherry Beats is een new adult verhaal dat het hart op tafel legt en overloopt van alle gevoelens die twee mensen voor elkaar kunnen koesteren. 

SVM

★★★★★
Cherry BeatsTitel: Cherry Beats | Serie: Gods of Rock – deel 1 | Auteur: Vicki James | SVM Publishing | Categorie: new adult | Verkrijgbaar als paperback en e-book | 453 pagina’s | ISBN13: 9789493030749 | Verkrijgbaar sinds: januari 2021 | Recensent: Sheila Vermeulen | Datum recensie: 23-06-2021 | Prijs: €19,50 en e-book €8,99 | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.