De leugen


De leugenRecensie De leugen door Sheila Vermeulen:
Rechtvaardigt de leugen over hun huwelijk meer geheimen in hun relatie?

Als Brooklyn besluit om in te stemmen met het voorstel van Luka Zoric, hoopt ze dat ze dat aankan en dat ze zich staande zal weten te houden naast deze knappe en beruchte playboy.

Ze kunnen allebei beter worden van een huwelijk met elkaar. Hij heeft goede pr nodig en haar modellen-carrière zal een enorme impuls krijgen. Ze hoeft alleen maar te zorgen dat hij niet in haar hart kruipt.

“Een bits weerwoord verdwijnt in mijn keel wanneer ik die inslik omdat ik me hyperbewust ben van elke vrouw die hier is. Ik kan de manier waarop ze naar Luka kijken niet negeren, alsof ze honger hebben, of hoe ze hun hoofden bij elkaar steken om te fluisteren en te lachen.”-Stella Gray

Heeft een relatie die gebaseerd is op een leugen kans van slagen als de reden van hun samenzijn niet het enige geheim is?

De leugen van Stella Gray is het eerste deel van de steamy Convenience serie, waarin Brooklyn en Luka om zakelijke redenen in een gearrangeerd huwelijk stappen.

Dit expliciete new adult verhaal van Stella Gray speelt zich af binnen de glitter en glamour van de modellenwereld en het luxe leven dat een aantal karakters in het verhaal daardoor kan leiden. De onderlinge jaloezie, de smeuïge details en de extravagantie die hier en daar om de hoek komt kijken, maken het een verhaal om van te smullen.

Niet alleen het huwelijk dat de twee hoofdpersonen aangaan, is gebaseerd op een leugen. Er zijn nog meer geheimen die een stempel drukken op de relatie van deze twee personages. Niet allemaal even explosief, maar een van de hoofdrolspelers draagt een geheim mee dat zwaar op de schouders drukt en alles op scherp kan zetten. Het leuke en spannende hieraan is dat de volledige toedracht van dat geheim ook bijna het gehele verhaal onduidelijk blijft voor de lezer.

De leugen van Stella Gray is een lekker luxueus en spicy new adult verhaal, waar de liefhebbers van dit genre zeker van zullen genieten. De ingrediënten kloppen, de leugens en geheimen geven het verhaal een spannend randje en de chemie tussen de twee hoofdpersonen is overduidelijk aanwezig. Dit eerste deel van de Convenience serie, met een einde dat je doet verlangen naar het vervolg, krijgt 4 sterren van mij.

dvp logo

★★★★
De leugen bolTitel: De leugen | Serie: Convenience – deel 1 | Auteur: Stella Gray | Uitgeverij: Dutch Venture Publishing | Categorie: new adult | Verkrijgbaar als paperback en e-book | 262 pagina’s | ISBN13: 9789403650814 | Verkrijgbaar sinds: januari 2022 | Recensent: Sheila Vermeulen | Datum recensie: 26-04-2022 | Prijs: €18,50 en e-book €5,99 | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.