Liefde


liefdeRecensie Liefde door Sheila Vermeulen:
Zij wil een onenightstand. Hij wil een relatie.

Haar hart is al eens gebroken en dat wil ze niet nog een keer meemaken. Ze heeft gezworen om nooit meer verliefd te worden. Verliefdheid leidt tot relaties en daar doet ze dus niet aan. Ook bij hem nam ze zich voor om maar één nacht samen door te brengen.

Hij heeft zijn hart twee jaar geleden al aan haar verloren. Hij wist het toen hij haar zag en nu wordt het tijd dat zij dat ook te weten komt. Zij denkt misschien dat het eenmalig is, maar daarmee neemt hij geen genoegen. Hij wil haar voor altijd.

“Ik loop naar het raam en kijk de duisternis in, naar de langzaam ondergaande zon. Het zijn slechts een paar flikkerende lichtjes in de verte. ‘Ik maak deze vrouw de mijne,’ zeg ik tegen het universum en tegen wie dan ook bereid is om naar me te luisteren. ‘Ze weet het gewoon nog niet’.” Natasha Madison

Zal Mark haar voor zich kunnen winnen? Of blijft Vivienne vluchten voor de liefde?

Liefde van Natasha Madison is het derde deel uit de warme, humorvolle en erotische new adult serie Dit is.

De ijshockey familie die Natasha Madison voor haar boeken heeft geschapen, is er een om van te houden en deze familie bestaat niet alleen uit bloedverwanten. Ook vrienden, partners en familie van vrienden en partners worden moeiteloos opgenomen in deze liefdevolle en chaotische omgeving.

In Liefde krijgt een van die vrienden haar eigen verhaal. Wie eerdere boeken van Natasha Madison heeft gelezen, kent de wereldse Vivienne al als de beste vriendin van Karrie. Vivienne was dus al in veel verhalen aanwezig zonder dat je haar echt leerde kennen en eerlijk gezegd weet ik na dit verhaal eigenlijk nog steeds niet zo heel veel over haar. Voor mijn gevoel bleef dit boek daardoor net wat vluchtiger dan de andere boeken die ik van deze auteur heb gelezen

Ook Vivienne’s love interest Mark is al even kort voorbijgekomen in de Dit is serie. En ondanks dat hij in het verhaal de bijnaam Private Mark heeft gekregen, krijg je toch wel wat meer inzicht in Mark’s leven dan in dat van Vivienne. Dat Mark een heel leven buiten het ijshockey heeft opgebouwd, maakt het extra interessant om zijn deel van het verhaal te lezen.

Natasha Madison is een kei in het neerzetten van sterke karakters in een verhaal vol vriendschap, liefde, erotiek en humor. Vivienne’s ongefilterde uitspraken en onverbloemde seksualiteit én Marks kalme en doortastende karakter passen hier naadloos in. Liefde krijgt 4 sterren van mij.
SVM

★★★★
liefdeTitel: Liefde | Serie: Dit is – deel 3 | Auteur: Natasha Madison | Uitgeverij: SVM Publishing | Categorie: new adult | Verkrijgbaar als paperback en e-book | 272 pagina’s | ISBN13: 9789464200126 | Verkrijgbaar sinds: april 2021 | Recensent: Sheila Vermeulen | Datum recensie: 03-09-2021 | Prijs: €18,50 en e-book €4,99 | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.