Waanzin


WaanzinRecensie Waanzin door Sheila Vermeulen:
Een waanzinnig plan dat verlies in winst kan veranderen.

Ondanks dat al de belangrijkste mannen in haar leven vergroeid zijn met ijshockey, heeft Zara er eigenlijk niets mee. Dus een ijshockeyspeler daten staat niet erg hoog op haar verlanglijstje. Veel liever besteedt ze haar tijd aan haar vriendje Ed, wiens baan niets met ijshockey te maken heeft.

Zara verwacht dat Ed al snel op zijn knieën zal gaan om haar die ene vraag te stellen. Maar in plaats daarvan maakt hij het uit en is hij binnen een paar maanden al verloofd met een ander. Als wraak besluit Zara de ijshockeyspeler waar Ed groot fan van is, uit te nodigen om haar ex op zijn bruiloft te overrompelen.

“Ik lach een glimlach waarvan ik niet denk dat ik hem ooit eerder heb gedragen. Het is een glimlach die je niet kunt uitwissen, zelfs als je zou willen. Het is een glimlach die je hart vult, eentje die je met warmte vult en ervoor zorgt dat je maag een salto maakt.”-Natasha Madison

Tot Zara’s grote schrik gaat Evan in op haar uitnodiging. En al vanaf de eerste ontmoeting met Evan weet Zara dat haar plan waanzin is. Deze man is onweerstaanbaar.

Waanzin is het eerste deel van de new adult Dit is reeks waarin Natasha Madison een aantal leuke, nieuwe personages introduceert. Voor de vaste lezers van deze auteur is Waanzin echter ook een ontmoeting met een aantal oude bekenden.

Met het verhaal van Zara en Evan word je opnieuw deelgenoot van de Stone familie, waarvan elk familielid een eigen verhaal krijgt. Verhalen die ieder voor zich de moeite waard zijn, soms ontroerend, soms hilarisch en soms, zoals het verhaal van Zara en Evan, ontzettend lief.

In ieder boek lees je een stukje van het verhaal van een familie die liefheeft met elke vezel in hun lichaam. Boeken die los van elkaar al fantastisch zijn en waarvan alle boeken en series tezamen een heerlijk afwisselend beeld schetsen van een familie die je hart verwarmt en je hele lijf laat glimlachen.

Natasha Madison weet gewoon hoe ze haar lezers moet meenemen in het spelletje op het ijs en het leven buiten de ijsbaan. Haar personages zijn gevat, liefdevol en staan midden in het leven. De vrouwen en mannen zijn zelfstandig en sterk, maar ze zijn samen gewoon nog beter. De auteur creëert ook nu weer een heerlijk spel tussen pittige vrouwen en beschermende, soms wat dominante mannen, zonder dat ook maar iemand het onderspit hoeft te delven.

Natasha Madison heeft met Waanzin opnieuw een boek geschreven waar zowel haar nieuwe lezers, als haar vaste lezers, naar hartenlust van kunnen genieten. Dit heerlijke begin van de Dit is serie krijgt 5 sterren van mij.

SVM

★★★★★
WaanzinTitel: Waanzin | Serie: Dit is – deel 1 | Auteur: Natasha Madison |  SVM Publishing | Categorie: new adult | Verkrijgbaar als paperback en e-book | 247 pagina’s | ISBN13: 9789464200027 | Verkrijgbaar sinds: januari 2021 | Recensent: Sheila Vermeulen | Datum recensie: 17-06-2021 | Prijs: €18,50 en e-book €4,99 | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.