Wild


Wild nieuwRecensie Wild door Sheila Vermeulen:
Kun je alleen vrienden zijn met iemand waar je overduidelijk voor valt?

Net als haar tweelingzus Zara weet Zoe zeker dat ze nooit een ijshockeyer zal daten. Dat haar zus toch is gezwicht, wil niet zeggen dat zij dat ook zal doen. Ze heeft het veel te druk met haar carrière. Je wordt tenslotte niet zomaar de beste makelaar van New York.

Verslaafd en geruild terwijl hij in de afkickkliniek zat. Victor weet dat hij zich alleen moet bezighouden met ijshockey spelen en clean blijven. Hij mag het vertrouwen van zijn nieuwe team niet beschamen. Dus als hij bevriend raakt met de makelaar die zijn hart sneller laat kloppen, weet hij dat dat niet verder kan gaan.

“ ‘Dankjewel,’ zeg ik glimlachend. ‘Zie je, er zijn mensen die me wel begrijpen.’ ‘Weet je wie jou nog meer begrijpt? Viktor,’ zegt Zara naast me en ik zwaai mijn hoofd in haar richting. ‘Wat? Ik zweer je dat hij naar jou keek alsof hij al een jaar niet had gegeten.’ “ – Natasha Madison

Zoe en Victor vinden een fijne vriendschap bij elkaar. Maar als de aantrekkingskracht zo groot is, kun je dan überhaupt wel alleen vrienden zijn?

Wild van Natasha Madison is het, ook afzonderlijk leesbare, tweede deel van de heerlijk meeslepende, romantische en grappige Dit is new adult serie.

Natasha Madison heeft een geweldige familie gecreëerd die, samen met hun vrienden en geliefden, in veel van haar boeken voorkomt. Soms in de hoofdrol, soms in een bijrol, maar altijd met liefde, humor en warmte. Het is nagenoeg onmogelijk om niet ook bij deze familie te willen horen.

Deze keer is de hoofdrol weggelegd voor Victor en Zoe, die beiden een deel van het verhaal vertellen. En als Zoe ergens een grote rol in speelt, dan krijg je haar tweelingzus er gratis bij, waardoor je ook kunt lezen hoe het Zara en Evan verder vergaat. De band tussen de tweelingzussen is prachtig beschreven en is naast de verhaallijn van Victor en Zoe een noemenswaardig onderdeel van dit boek. 

Voorts heeft de verslaving van Victor een belangrijke plek in het verhaal. Wat ik fijn vind is dat Natasha Madison daar geen mooi plaatje van heeft geschetst, maar een redelijk realistisch en rauw beeld geeft van het gevecht dat hij elke dag moet leveren om clean te blijven. Ook de struggle om niet voor Zoe te vallen is ontroerend verwoord.

Wild bezorgt je (opnieuw) een fantastische en aangrijpende leeservaring waarin liefde, vriendschap, humor en onvoorwaardelijke support op een hartverwarmende manier aan het papier zijn toevertrouwd. Ook dit tweede deel uit de Dit is serie krijgt 5 sterren van mij.

SVM

★★★★★
Wild nieuwTitel: Wild | Serie: Dit is – deel 2 | Auteur: Natasha Madison | Uitgeverij: SVM Publishing | Categorie: New Adult | Verkrijgbaar als paperback en e-book | 324 pagina’s | ISBN13: 9789464200089 | Verkrijgbaar sinds: februari 2021 | Recensent: Sheila Vermeulen | Datum recensie: 10-08-2021 | Prijs: €18,50 en e-book €4,99 | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.