Flirten met de buurman


Recensie Flirten met de buurman door Sheila Vermeulen:
Drie levens. Zes gemiste jaren.

Zwanger terugkomen van een zuipcruise stond zeker niet op haar verlanglijstje. Toch is dat precies wat Eliahn overkwam. Haar ouders waren bepaald niet blij met dat nieuws, maar Eliahn was vastbesloten: ze zou de baby houden. En na zes jaar in Parijs te hebben gewoond, was het nu tijd om haar zoontje mee naar huis te nemen.

Luca heeft haar nooit uit zijn hoofd kunnen zetten. Dat meisje waarmee hij zijn dagen op die foute cruise had doorgebracht. Terwijl hij zich focuste op zijn carrière, spookte ze altijd rond in zijn gedachten. En nu staat hij ineens oog en oog met de vrouw uit zijn dromen, met naast haar een jongen die overduidelijk zijn ogen heeft.

“Ze kijkt me aan en haar ogen gaan wijd open. Haar gezicht wordt bleek. Dan kijk ik naar de kleine jongen die haar hand vasthoudt en ik zet een stap naar achteren. Hij lijkt misschien op zijn moeder, maar dat zijn mijn ogen. ‘Eli’ zeg ik geluidloos.”-Natasha Madison

Wanneer ze dan ook nog naast hem komt wonen, weet hij het zeker. Hij zal een vader zijn voor zijn zoon en hij zal Eli voor eens en voor altijd veroveren.

Flirten met de buurman van Natasha Madison is het derde (vierde als je deel 2.5 meetelt) deel uit de romantische, erotische en ook grappige Flirten met serie.

Een van de dingen die ik erg leuk vind aan de boeken van Natasha Madison, is dat er altijd wel wat bekenden uit eerdere boeken voorbijkomen. En daarbij grijpt de auteur niet alleen terug naar personages uit dezelfde serie, ze laat ook personages uit haar andere serie(s) opdraven. Hierdoor krijg ik, als ik me met een van haar boeken op de bank nestel, inmiddels bijna het gevoel dat ik een afspraak met een goede bekende heb.

Natasha Madison geeft haar stoere en sterke personages ook een bepaalde zachtheid mee. Ze weten hoe ze met lastige situaties moeten omgaan, maar doen dit niet zonder wat onzekerheid. Dat maakt dat ze niet helemaal perfect overkomen, waardoor je je makkelijk verbonden kunt voelen met een of meer van die personages.

Ook in Flirten met de buurman spelen familie en vrienden een belangrijke rol. In dit deel heeft Luca een jarenlange vriendschap met een groepje mannen, die gezamenlijk zorgen voor een aantal grappige situaties. Maar ook Aiden en de familie van Luca en Eli brengen regelmatig een glimlach teweeg.

Flirten met de buurman is opnieuw een heerlijk new adult verhaal uit de Flirten met serie. Van mij mag Natasha Madison nog best wel even doorflirten met wat andere, nog vrijgezelle, personages.

★★★★
Titel: Flirten met de buurman | Serie: Flirten met – deel 3 | Oorspronkelijke titel: Tempt The Hookup | Auteur: Natasha Madison | SVM Publishing | Categorie: new adult | Verkrijgbaar als paperback en e-book |  pagina’s | ISBN13: 9789493030688 | Verkrijgbaar sinds: november 2020 | Recensent: Sheila Vermeulen | Datum recensie: 27-11-2020 | Prijs: €18,50 en e-book €6,95 | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.