Hartendief 3- Hartsvlucht


HartsvluchtRecensie Hartendief 3 – Hartsvlucht door Sheila Vermeulen:
Werd hun verhaal er een van nog lang en gelukkig?

Na alles wat ze hebben overwonnen, hadden ze verwacht dat het ergste wel achter de rug was. Maar om een relatie goed te houden moet je er vaak hard aan werken en ook voor Artemis en Jurre was dit het geval

Ze waren zelfs maar nipt uit het diepe dal gekomen waar ze lang in hadden gezeten. En net als ze elkaar weer een beetje hebben gevonden, slaat de onzekerheid opnieuw toe en blijkt dat nog niet alle pijn is geheeld.

“Waarom uitgerekend nu, net nu we zoveel overwonnen hadden met z’n tweeën – de afgelopen vijf jaar waren allesbehalve gemakkelijk geweest. Het feit dat we het overleefd hadden, getuigde misschien wel van een sterke relatie, maar toch.” -Emma Anna

Arti en Jurre zijn niet de enigen die met het verleden worstelen. Ook Arti’s broer Amon doet een ontdekking die zijn kijk op het leven zal veranderen.

Hartsvlucht van Emma Anna is het derde boek uit de ontroerende Hartendief serie over de intense en bewogen relatie van Artemis en Jurre.

Met dit derde deel stap je vijf jaar verder opnieuw in het leven van deze twee prachtige karakters. Voor lezers die zich, net als ik, aan het einde van een boek afvragen hoe het de personages die ze in hun hart hebben gesloten, verder zal vergaan, is dit boek een heel fijn cadeautje. Dit keer hoef je er niet over te fantaseren, maar kun je het gewoon lezen.

Wetende dat deze auteur er altijd in slaagt om mij te raken, kon ik haast niet wachten tot het moment dat ik met Hartsvlucht op de bank kon kruipen. Onmiddellijk werd ik weer het verhaal van Arti en Jurre ingezogen en kreeg ik als bonus ook nog een kijkje in het leven van Amon. De diepe pijn die ook in de eerdere twee boeken al voelbaar was bij de broer van Artemis, krijgt nu een plek en laat je zien wie, en wat, zich achter de façade verschuilt.

Emma Anna laat verdriet en vreugde heel dicht tegen elkaar aan leunen, waardoor er ook in de gelukkige momenten een bepaalde droefheid mag bestaan. Deze vereniging van tegenstellingen maakt het verhaal alleen maar realistischer. Als personages een zwaar verleden met zich meedragen, dan is het alleen maar passend dat dit een rol in het heden krijgt, omdat het hoort bij wie ze zijn. Toch is het hart van het verhaal hoopvol en positief.

Hartsvlucht is een mooi, aangrijpend en erotisch getint verhaal, waarin de personages moeten vechten voor hun eigen ‘lang en gelukkig’. Dit heerlijke slot van de Hartendief serie krijgt 4.5 sterren van mij.
Vector

★★★★
Hartsvlucht bolTitel: Hartsvlucht | Serie: Hartendief – deel 3 | Auteur: Emma Anna | Uitgeverij: Emma Books | Categorie: new adult/erotiek | Verkrijgbaar als:  e-book | 211 pagina’s | ISBN13: 1230005265671 | Verkrijgbaar sinds: november 2021 | Recensent: Sheila Vermeulen | Datum recensie: 03-02-2022 | Prijs: €3,99 | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.