Ieder zijn geheim


Recensie Ivy years 2 – Ieder zijn geheim door Sheila Vermeulen:
Te veel grote geheimen om alleen te moeten dragen.

Scarlet heeft iets te verbergen. De reden waarom ze geen vrienden meer overheeft en de reden waarom de nieuwe mensen in haar leven niets over haar verleden mogen weten. Op Harkness wil ze haar studentenleven met een schone lei beginnen. Zelfs als dat betekent dat ze tegen de sexy Bridger moet liegen.

“Ook had ik de dinsdagen en de donderdagen om naar uit te kijken. Ze werden al snel de beste dagen van de week, omdat Bridger en ik vrienden aan het worden waren. Zodra ik de les statistiek binnenkwam, checkte ik altijd of hij er was. En hij was er altijd.” – Sarina Bowen

Voor Bridger zijn de twee dagen per week die hij met Scarlet kan doorbrengen, ontmoetingen die ervoor zorgen dat hij de rest vol kan houden. Wie had dat ooit gedacht van de player die alleen voor pleziertjes leefde? Maar dit jaar is alles anders. Hij heeft een belangrijke reden om niet meer in dat leven te stappen. Alleen als hij zich gedeisd houdt, kan zijn geheim misschien bewaard blijven.

Als hun wereld in elkaar klapt en alles uitkomt, kan liefde dan nog overwinnen?

Ieder zijn geheim van Sarina Bowen is het tweede boek uit de Ivy Years serie. Een serie prachtige en romantische boeken die ook heel goed los van elkaar gelezen kunnen worden.

Sarina Bowen had met Gevallen Dromen, het eerste boek uit de serie, mijn hart eigenlijk al een beetje gestolen en met Ieder zijn geheim zet ze die lijn voort. De combinatie van romantiek en erotiek binnen een niet zo gangbare verhaallijn zorgen voor een warm en ontroerend geheel dat mij elke keer opnieuw verovert.

Bridger en Scarlet zijn heerlijke personages om over te lezen. Ze krijgen een hoop op hun bordje en de manier waarop ze proberen overeind te blijven, is soms hartverwarmend en soms hartverscheurend op papier gezet. Je kunt niet anders dan met hen meeleven. De vrienden die onvoorwaardelijk te hulp schieten, doen een schepje bovenop de fijne leesbeleving.

Tegen het einde wilde ik soms het liefst stoppen met lezen, omdat ik ten eerste niet wilde dat het verhaal afgelopen was en ik me ten tweede niet kon voorstellen dat alles wat ik voor Scarlet en Bridger wilde, nog in het overgebleven deel van het verhaal zou passen. Dat gevoel was juist, sommige wensen kwamen inderdaad niet uit. Maar daarvoor in de plaats las ík beloftes van wat zou kunnen komen en dat was eigenlijk net zo mooi.

Ieder zijn geheim heeft alles in zich dat ik graag zie bij een new adult verhaal. Het laat je eerst een heel scala aan emoties doorlopen en laat je vervolgens aan het einde compleet senang achter. Dit verhaal van Sarina Bowen krijgt 5 sterren van mij.

★★★★★
Titel: Ieder zijn geheim | Serie: Ivy Years – deel 2 | Recensie deel 1: Gevallen dromen | Serie: Ivy years- deel 2 | Auteur: Sarina Bowen | SVM Publishing | Categorie: new adult | Verkrijgbaar als paperback en e-book | 276 pagina’s | ISBN13: 9789493030664 | Verkrijgbaar sinds: juli 2020 | Recensent: Sheila Vermeulen | Datum recensie: 15-12-2020 | Prijs: €18,50 en e-book €6,99 | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.