King serie


KingKing-King Serie 1
Dakloos. Hongerig. Wanhopig. Doe herinnert zich niet meer wie ze is of waar ze vandaan komt.King is een beruchte beroepscrimineel die net is vrijgekomen uit de gevangenis.
Iemand bij wie je niet in het krijt wil staan, tenzij je bereid bent hem terug te betalen met bloed, met zweet, met seks, of een combinatie van deze drie.Kings toekomst staat op het spel.
Die van Doe ligt verankerd in het verleden. Wanneer hun levens met een knal samenkomen, moeten ze leren dat je soms, om vast te kunnen houden, eerst los moet laten.
Lees hier de recensie van Sheila Vermeulen.

TyrantTyrant- King serie 2
Ik. Herinner. Me. Alles. Alleen nu wilde ik dat dat niet zo was. Als de mist die mijn herinneringen heeft beneveld, opklaart, komt de waarheid die maanden buiten mijn bereik lag, eindelijk naar voren. Maar de verlossing die ik verwacht had te voelen, blijft uit. Ik ben nu banger dan ik was toen ik geboeid aan Kings bed wakker werd. Want de waarheid brengt duistere geheimen aan het licht. Geheimen die ik nooit had mogen ontrafelen. Als ze erachter komen dat ik me alles herinner of als ik hulp zoek bij de getatoeëerde crimineel die me met lichaam en ziel bezit, breng ik degene van wie ik het meest hou, in gevaar. Ik weet niet of ik sterk genoeg ben om de aantrekkingskracht tussen King en mij, die elke dat groter wordt, te weerstaan. Hij heeft me al eens gered, op meer dan één manier. Nu is het mijn beurt om te doen wat er nodig is om hem te redden. Zelfs als dat betekent, dat ik moet trouwen met iemand anders. Lees hier de recensie v
an Sheila Vermeulen.

King 3 - ThiaThia – King serie 3
Geruïneerd. Gebroken. Verloren.
Thia is alles kwijt. Haar laatste optie, is zich wenden tot de motorrijder die ze als kind ontmoet heeft. Ze wil de gunst verzilveren die hij haar al die jaren geleden maakte. Bear’s beste vriend is dood. Zijn vader wil hem totaal vernietigen. Hij heeft belangrijkere dingen aan zijn hoofd dan het meisje met het roze haar van het tankstation, waarvan hij dacht haar nooit meer terug te zien. Totdat haar gehavende lichaam voor zijn deur wordt gedropt. Zijn belofte aan Thia nakomen betekent dat Bear bereid moet zijn om alles te riskeren, inclusief zijn leven… en wat er nog over is van zijn hart. Thia is gekwetst en gehavend. Bear is ruig en gewetenloos. Het zou nooit kunnen werken tussen hen. Het is een leugen die ze bijna geloven. Thia is het derde boek in de King serie en is bedoeld om te lezen na deel 1 King & deel 2 Tyrant. Lees hier de recensie van Sheila.

BearBear – King serie 4
Opoffering. Loyaliteit. Familie.
Bear wil de metalen staven van zijn gevangeniscel buigen met zijn blote handen en ontsnappen. Niet vanwege de  mannen hierbinnen die hem dood willen, maar omdat Thia daarbuiten is, waar hij haar niet kan beschermen. Thia is niet het type meisje dat wacht tot iemand haar komt redden, vooral als ze zelf nog wat te redden heeft. Bear en Thia maken zich klaar voor een strijd, niet alleen voor hun leven, maar voor hun liefde. Bear is boek vier in de King serie en het vervolg op Thia. Lees hier de recensie van Sheila.