Preppy 2 (6)


Preppy2Recensie Preppy 2 – Hij zal je verlossen door Sheila Vermeulen:
Sommige deuren kunnen nooit helemaal worden gesloten.

Preppy is niet dood, hij leeft, maar hij is bij lange na niet zichzelf. De wereld waar hij gelukkig was, is niet veranderd. De mensen van wie hij houdt, die hij zijn familie noemt, zijn nog steeds dezelfde mensen. Hij is degene die zich anders voelt. Alles is te luid, te fel, te veel. Het bezorgt hem pijn en onrust.

“Dat is de reden waarom ik, toen ik oog in oog stond met het einde van mijn leven, in het gezicht van Magere Hein spuugde. Want mijn naam is Samuel Clearwater en ik laat me door niemand bevelen. Zelfs niet door de dood.”-T.M. Frazier

Dre kwam naar Logan’s Beach in de veronderstelling dat hij dood was. Ze wilde afsluiting, maar in plaats daarvan kijkt ze in het gezicht van de man waar ze zo van houdt en hij heeft haar nodig. Preppy is gebroken en er is maar één iemand die hem tot rust kan brengen. Slechts één persoon kan zijn gebroken delen enigszins bij elkaar houden.

Alleen weet Dre niet of zij degene is die Preppy kan lijmen, als dat betekent dat ze dan zelf opnieuw wordt gebroken.

Hij zal je verlossen is het zesde deel uit de King serie en het tweede, van de drie boeken, over Preppy en Dre. Opnieuw word je als lezer getrakteerd op een verhaal vol spanning, gevaar, liefde, erotiek, onverzettelijke vriendschap en overdonderende personages.

De King serie laat zich het best in zijn geheel en op volgorde lezen. Niet alleen omdat de verhalen zo het makkelijkst te volgen zijn, maar ook omdat het gewoonweg een geweldige serie is, die je, als je van de wat duisterdere kant binnen het new adult genre houdt, niet wilt missen.

T.M. Frazier heeft een personage waar veel lezers voor zijn gevallen, een heel eigen verhaal gegeven. Preppy die al zo veel ellende heeft meegemaakt, en toch een leven had opgebouwd waar hij van genoot, is meer dood dan levend teruggekomen bij de mensen die hij zo goed kent. En ondanks dat, of misschien juist doordat, hij nog ver verwijderd is van de Preppy die we kennen, kruipt hij nog dieper onder je huid.

Afwisselend volgen we Dre en Preppy, nadat Dre heeft ontdekt dat Preppy nog leeft. De zielenpijn, de onmacht en de frustratie spatten van de bladzijden af. Of het nu de machteloosheid van zijn vrienden, de totale verlorenheid van Preppy of de intense pijn en liefde van Dre en Preppy is, alles komt aan. Elk woord is raak en elke zin komt binnen.

Het spannende en aangrijpende Hij zal je verlossen van T.M. Frazier eindigt op een punt waar je niet wilt worden achtergelaten. Je weet dat het eraan komt en toch wil je niet dat het daar stopt. Maar dit meeslepende boek verdient een adembenemende cliffhanger en die krijg je. 5 sterren voor Preppy en zijn bijzondere ‘familie’.
SVM

★★★★★
Preppy2Titel: Hij zal je verlossen | Serie: King serie 6 – Preppy 2 | Auteur: T.M. Frazier | Uitgeverij: SVM Publishing | Categorie: new adult/dark romance | Verkrijgbaar als paperback en e-book | 224 pagina’s | ISBN13: 9789493030947 | Verkrijgbaar sinds: december 2020 | Recensent: Sheila Vermeulen | Datum recensie: 10-04-2021 | Prijs: €18,50 en e-book €8,99 | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.