King (1)


KingRecensie King door Sheila Vermeulen:
Zij weet niet wie ze is.
Hij weet precies wie hij is.

King komt net uit de gevangenis. Hij kan zijn draai nog niet echt vinden, maar hij zal zich snel moeten herpakken. In zijn wereld past geen zwakte, dat wordt onmiddellijk afgestraft. En King is niet zwak. Hij is gevaarlijk, een crimineel die niet terugdeinst voor geweld of moord. King is geen man die je tegen wil hebben.

Doe leeft op straat. Ze weet niets en heeft niets. Ze is bijgekomen in een steegje, gewond en zonder geheugen. Nu probeert ze te overleven. Maar het leven is zwaar op straat en ze heeft bescherming nodig. Misschien moet ze, in ruil voor die bescherming, haar lichaam dan maar verkopen.

“Ik werd overdonderd door een voor mij totaal nieuw gevoel dat bezit nam van mijn toch al zo fragiele lichaam en geest. Het was een gevoel dat me kippenvel bezorgde. Ik had verwacht dat ik me onzeker zou voelen, zenuwachtig en zelfs onrustig. Maar wat ik voelde was meer dan dat. Het was angst.” T.M. Frazier

Op een feest komt Doe in contact met King. Het blijkt dan toch niet zo eenvoudig te zijn, om haar lichaam te ruilen voor bescherming. Niet voor een vrouw als Doe, en zeker niet bij een man als King. Hem kan je maar beter niets verschuldigd zijn.

Als je snel geshockeerd bent, dan is King van T.M. Frazier misschien niets voor jouw. King is rauw, snoeihard en het woord fuck ontbreekt op bijna geen enkele bladzijde. Maar als je toch een poging durft te wagen, dan merk je al snel dat het vooral een ontzettend goed new adult verhaal is.

King roept een hoop tegenstrijdige gevoelens op. Het is afschuwelijk en ook prachtig, seksistisch maar ook liefdevol en crimineel, maar ook crimineel goed. Het verhaal klopt juist omdat het speelt met jouw hoofd en jouw gevoel. Precies daarom wil je dit boek, en de personages, alleen maar omarmen.

Het feit dat je ook een beetje meekrijgt van de jeugd van King en zijn beste vriend Preppy, maakt dat je meer begrip krijgt voor deze mannen. Je bent bereid om meer van ze te accepteren, omdat je weet waar ze vandaan komen.

T.M. Frazier schets een keihard beeld van King en het circuit waarin hij zich begeeft, maar ze heeft er ook voor gezorgd dat je toch voor hem valt. Het helpt natuurlijk dat hij ontzettend sexy is. Doe en haar verleden blijven tot het einde aan toe een raadsel. Je weet alleen hoe ze nu is. Een tof personage zonder filter. Ze praat voordat ze denkt.

King is spannend, raadselachtig, keihard en sexy. T.M. Frazier laat je achter met een einde dat je doet verlangen naar het tweede deel. Ik geef het 4.5 sterren.
SVM

★★★★
KingTitel: King | Auteur: T.M. Frazier | Uitgeverij: Svm Publishing | Categorie: new-adult | Verkrijgbaar als paperback en e-book | 328 pagina’s | ISBN13: 9789493030022 | Verkrijgbaar sinds: september 2018 | Recensent: Sheila Vermeulen | Datum recensie: 06-04-2020 | Prijs: €18.50,  e-book €8.99) | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.