Tyrant (2)


TyrantRecensie Tyrant door Sheila Vermeulen:
Hij dacht dat hij zonder haar kon. Hij had het fout.

King had gelogen. Hij wist al die tijd al wie ze was. Hij had haar geruild, zonder overleg. Ze zou het hebben begrepen, als hij het haar gezegd had. Maar alles ging mis en nu was ze ‘thuis’. In een leven dat ze zich niet herinnert, met mensen die ze niet herkent. Sterker nog Doe weet niet eens wie ze zelf is.

Doe was weg. Hoe kon hij denken dat hij zonder haar kon. Niet alleen Doe was weg, zijn ruil was ook mislukt. En nu zat hij in de problemen. Maar King weet zeker dat hij hieruit gaat komen. Niemand bedreigt of bedriegt hem. Hij zal zijn wraak krijgen en niet alleen dat. Hij zal Doe terughalen, tegen elke prijs.

“Ik bleef mezelf maar voorhouden dat ik haar niets te bieden had, maar dat was een leugen. Ik had haar liefde te bieden. Pup. Doe. Ray. Hoe de fuck ze mocht heten. Ik hield meer van haar dan normaal, rationeel of gezond was, en ik zou met plezier wegrotten in die klotegevangenis met een glimlach op mijn gezicht als ik wist dat met mijn meisje alles goed zou komen”. – T.M. Frazier

Doe kan niet aarden in haar oude leven. Ze kent, en vertrouwt, de mensen bij wie ze is niet. King moet opnieuw vechten om te overleven. De afstand tussen King en Doe lijkt groter, en de vijanden talrijker, dan ooit.

Tyrant van T.M. Frazier is naast een pikant new adult verhaal, ook een gruwelijk spannende thriller.

In dit tweede deel van de King serie voert T.M. Frazier de spanning behoorlijk op. De gebeurtenissen volgen elkaar zo snel op dat je nauwelijks een adempauze krijgt. Je kan niet anders dan doorlezen, zodat je te weten komt hoe alles nu in elkaar steekt.

T.M. Frazier windt er zeker geen doekjes om en sommige scènes zijn dan ook behoorlijk heftig. Het verhaal draait weliswaar om de liefde, maar niet om de romantiek. De liefde tussen Doe en King is spetterend en de echte vriendschappen zijn onvoorwaardelijk.

Het verhaal van King en Doe speelt zich af in een setting waar velen van ons zich waarschijnlijk niet mee kunnen identificeren. Toch zorgt de auteur ervoor dat je meeleeft met de personages, en de keuzes die ze soms moeten maken begrijpt.

Tyrant is een meer dan waardige opvolger van King. Dit geweldige tweede deel uit de King serie krijgt 5 sterren van mij.
SVM
★★★★★
TyrantTitel: Kingserie 2- Tyrant | Leesfragment | Auteur: T.M. Frazier | Uitgeverij: Svm Publishing | Categorie: New Adult | Verkrijgbaar als paperback en e-book | pagina’s | ISBN13: 9789493030060 | Verkrijgbaar sinds: september 2018 | Recensent: Sheila Vermeulen  | Datum recensie: 09-04-2020 | Prijs: €18.50, e-book €8,99 | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.