Cash (3)


Recensie Mayson broers 3 – Cash door Sheila Vermeulen:
Hij had zijn ware gevonden, maar moest haar laten gaan.

Cash had zijn grote liefde gevonden. De boem waar zijn familie het over had. Hij kon alleen niet bij haar blijven door Jules. De vrouw die zwanger bleek te zijn van hem en die dreigde hun kind wat aan te doen, als hij niet met haar trouwde. Dat huwelijk was een hel, maar zijn zoon was het allemaal waard.

Lilly had met hart en ziel van Cash gehouden, tot hij haar van de een op de andere dag liet vallen. Haar hart was gebroken. Hoe kon ze zich zo in hem vergist hebben? Maar ze moest sterk zijn. Niet alleen voor zichzelf. Haar dochter had haar ook nodig en daar zou ze alles voor doen. Zelfs als dat moest als alleenstaande ouder.

“Ik sta op het punt om weg te kijken, als de vrouw zich naar me toe draait, en ik stop meteen met ademen. Het is alsof de tijd plotseling stopt. Het enige wat ik kan doen, is naar haar staren.” -Aurora Rose Reynolds

Als Lilly en Cash elkaar na jaren weer zien, lijkt de bliksem opnieuw in te slaan. Maar kan hij haar terugwinnen? En kan zij hem ooit nog vertrouwen?

Cash is de derde broer die aan bod komt in de heerlijke serie van Aurora Rose Reynolds, over de ontwapenende Mayson broers en hun grote liefdes.

In dit derde deel van de Mayson broers serie is het, na Asher en Trevor, de beurt aan Cash om groots en meeslepend verliefd te worden. Een fenomeen dat, door de mannen in de Mayson familie, de boem wordt genoemd. Aurora Rose Reynolds laat de mannen één voor één vallen voor een vrouw waar ze hartstochtelijk van gaan houden. Liefde en hartstocht gaan dan ook hand in hand in deze erotisch getinte serie, waarin zelfs een beetje spanning te vinden is.

Het verhaal wordt gevolgd vanuit het perspectief van zowel Cash als zijn grote liefde Lilly. Hierdoor ervaar je hoe beiden de breuk hebben doorstaan, hoe ze dealen met hun hernieuwde kennismaking en wat de passie voor elkaar met hen doet.

De kinderen van Lilly en Cash, die bijna direct deel uitmaken van het verhaal, zorgen voor veel grappige en vertederende momenten. Gelukkig komen ook de andere leden van Mayson familie voorbij. Zij brengen weer volop warmte, broederschap en onvoorwaardelijke steun met zich mee.

Mayson Broers 3 – Cash van Aurora Rose Reynolds is een boek vol mooie mensen. De mannen zijn sexy, de relaties zijn vol vuur en de scènes zijn op zijn tijd uitdagend. Gelukkig is er nog één broer over voor het vierde deel in deze serie, dat over Nico zal gaan. Maar stiekem hoop ik op nog wat aantrekkelijke neven of vrienden. Cash krijgt in ieder geval vijf sterren van mij.

★★★★★
Titel: Mayson Broers 3 – Cash | Auteur: Aurora Rose Reynolds | SVM Publishing | Categorie: New Adult | Verkrijgbaar als paperback en e-book | 215 pagina’s | ISBN13: 9789493030497 | Verkrijgbaar sinds: mei 2020 | Recensent: Sheila Vermeulen | Datum recensie: 27-06-2020 | Prijs: €18.50, e-book €6.99 | Bestellen3