Wij


Recensie Verbonden met elkaar 3 – Wij door Sheila Vermeulen:
Wat heb je over voor jouw grote liefde?

Hij heeft tegen haar gelogen, daarom kon ze niet bij hem blijven. Als hij maar gewoon eerlijk tegen haar was geweest, dan was het misschien gelukt tussen haar en Nero. Wie weet had ze dan over het feit dat hij een misdadiger is, kunnen heenstappen.

Alweer moet Jessica proberen te leven zonder Nero. Maar ook nu het haar eigen keuze is, is dat haast onmogelijk. Opnieuw moeten haar vrienden een doorbraak forceren, zodat Jessica zichzelf bij elkaar raapt. Daardoor beseft ze dat ze alleen compleet zal zijn met Nero. Zelfs als dat betekent dat ze gevaar toelaat in haar leven.

“ ‘Hallo, Jessica.’ Het geluid van zijn diepe, warme stem veroorzaakte een rilling langs mijn ruggengraat. Met gesloten ogen probeerde ik mijn ademhaling onder controle te krijgen. Mijn ogen vlogen open door de onverwachte aanraking van Nero’s hand op mijn wang. Ik week zo snel achteruit dat ik mijn evenwicht verloor.” -Hannah Hill

De liefde tussen Jessica en Nero is zo groot dat ze niet bij elkaar weg kunnen blijven en alles voor elkaar overhebben. En precies dat hebben ze nodig, wanneer het gevaar in alle hevigheid toeslaat en ze alles kunnen verliezen.

Verbonden met elkaar 3 – Wij is het derde en laatste deel van deze serie, die met elk deel intenser en spannender wordt.

Jessica en Nero zijn gepassioneerde personages in elk aspect van hun leven. Dit komt ook in hun gevoelsleven tot uiting. Alles gaat gepaard met een bepaalde heftigheid. Alle mooie, spannende en verdrietige gevoelens worden groots beleefd. Soms wil je ze daardoor even door elkaar schudden, maar meestal word je er totaal in meegezogen.

De personages rondom Jessica en Nero zorgen voor een goede balans in het verhaal. Ze hebben geweldige vrienden, maar ook geduchte tegenstanders. De eerste groep zorgt voor een warme en verzorgende sfeer, terwijl de tegenstanders voor scherpte en spanning zorgen. Dit alles wordt door Hannah Hill ook heel mooi vertaald naar de relatie tussen Jessica en Nero.

Alle relaties, vijandigheden en spanning die in de eerdere delen al werden opgebouwd, komen samen in dit derde deel. En niet alleen dat, het wordt hier allemaal nog verder uitgebouwd, om uiteindelijk uit te groeien tot een explosieve situatie die dreigt te ontsporen.

In Wij gooit Hannah Hill de emoties alle kanten op en neemt de lezer hierin mee. Van intens gelukkig, naar intens verdrietig, naar intens spannend en weer terug. Dit derde deel is echt een waardige afsluiter, waar ik dus intens van heb genoten. Aangezien ik Wij het beste deel uit de serie vind, krijgt het 5 sterren van mij.

★★★★★
Titel: Verbonden met elkaar 3 – Wij | Auteur: Hannah Hill | SVM Publishing | Categorie: New Adult | Verkrijgbaar als: paperback en e-book | e-book 308 pagina’s | ISBN13: 9789493030527 | Verkrijgbaar sinds: april 2020 | Recensent: Sheila Vermeulen | Datum recensie: 23-06-2020 | Prijs: €19.50 , e-book €5.99 | Bestellen