Omdat je van mij bent


Omdat je van mij bentRecensie Omdat je van mij bent door Sheila Vermeulen:
Zijn wereld kan haar breken, maar hij kan haar verwoesten. 

Catalina is opgegroeid bij gevaarlijke mannen. Als je vader een grote maffiabaas is, ben je dag en nacht omgeven door het gevaarlijkste soort. Dus als ze Lorenzo ontmoet, weet ze dat hij daar moeiteloos tussen zou passen.

Het zou verstandig zijn om hem te ontlopen. Ze heeft zich jaren geleden niet voor niets afgekeerd van die wereld. Toch kan Catalina niet bij hem wegblijven. Als hij in de buurt is, komt er geen enkele zinvolle gedachte meer in haar op en bestaat alleen hij nog.

“Zijn ogen scannen mijn gezicht en ik zweer dat ze gloeien. Ze voelen als de aanraking van een lucifer tegen mijn huid met elke centimeter die hij in zich opneemt.”– Claire Contreras

Catalina weet dat kiezen voor hem betekent dat ze kiest voor een wereld waar ze niet naar terug wil. Maar kan ze zich een leven voorstellen waar hij geen deel van uitmaakt?

Omdat je van mij bent is een spannend en zinderend new adult verhaal, waar de aantrekkingskracht vanaf spat.

Claire Contreras heeft een boeiende setting gekozen voor het verhaal van Catalina en Lorenzo. Enerzijds heb je de gevaarlijke maffiawereld die Catalina lang geleden de rug heeft toegekeerd en anderzijds heb je de artistieke danswereld waarin Catalina zich nu begeeft.

Deze twee uitersten zorgen voor een fijn uitgebalanceerd geheel en bieden voedingsbodem aan twee interessante personages die goed in die omgeving zijn geplaatst. Waarbij de wereld van Lorenzo wel door mysteries omgeven is en ook niet in zijn geheel onthuld lijkt te worden.

Catalina en Lorenzo zijn beiden niet onzeker over hun lichaam en hun seksualiteit, waardoor de erotiek door een gevoel van gelijkwaardigheid wordt omgeven. Claire Contreras heeft gekozen voor een vrouwelijk personage dat danst, dagelijks met haar lichaam werkt en daardoor een bepaalde vrijheid uitstraalt.

Omdat je van mij bent van Claire Contreras is een heerlijk maffia romance verhaal dat, vanaf het moment dat heden en verleden samen beginnen te komen, behoorlijk spannend wordt. De lovestory van Catalina en Lorenzo krijgt 4.5 sterren van mij.
dvp logo

★★★★
Omdat je van mij bentTitel: Omdat je van mij bent | Auteur: Claire Contreras | Uitgeverij: Dutch Venture Publishing | Categorie: new adult | Verkrijgbaar als paperback en e-book | 276 pagina’s | ISBN13: 9789403625515 | Verkrijgbaar sinds: april 2021 | Recensent: Sheila Vermeulen | Datum recensie: 26-04-2021 | Prijs: €17,95 en e-book €6,98 | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.