Queen 3 – Mijn alles


Mijn allesRecensie Queen 3 – Mijn alles door Sheila Vermeulen:
Door muziek vinden ze elkaar.

Er is Sophia en Scott geen rust gegund. Net nu ze dachten dat ze de grootste hobbels wel hadden genomen, breekt de hel opnieuw los en staan ze voor hun grootste uitdaging ooit.

Hierdoor kent Sophia Scott soms niet meer terug. Hij neemt afstand en houdt haar overal buiten. Als deze houding verergert, omdat ook Sophia’s familieleden gevaar lopen, komt hun relatie onder hoogspanning te staan.

“Godsamme, wat zijn we heftig. Niets gaat van een leien dakje bij ons. Een tornado en een orkaan. Een vulkaan en een tsunami. We zijn twee natuurkrachten bij elkaar en dat zorgt soms gewoon voor enorme botsingen met de impact van een superstorm.” Olivia Lewis

Maar als iets of iemand deze familie bedreigt, gaan ze tot het uiterste om elkaar te beschermen. Zal hun liefde het tij kunnen keren?

Mijn alles van Olivia King is het derde en laatste deel van de spannende en overweldigende Queen serie over Sophia en Scott.

Mijn alles start direct op het punt waar Weg van jou is gestopt. Dit betekent dat Olivia Lewis je gelijk de spanning intrekt en je met ingehouden adem laat lezen wat de personages deze keer overkomt. De stevige energie van dit begin wordt, ongeacht het soort scène, het hele verhaal lang vastgehouden. Of het nu over het gevaar, de erotiek, de liefde, of de familiebanden gaat, alles aan het verhaal wordt met veel intensiteit verteld.

Als je de series over deze familie volgt, dan weet je dat de liefde altijd leidend is, maar dat er ook geweld en grof taalgebruik in voorkomt en dat de erotische scenes expliciet zijn. Toch wordt er niet voorbijgegaan aan wat wel of niet door de beugel kan. De personages beoordelen en veroordelen waar dat nodig is, maar laten elkaar niet vallen en steunen hun geliefden en gezin, ook als ze het niet eens zijn met de daden van de ander.

Olivia Lewis heeft Sophia en Scott een prachtige uitlaatklep gegeven. Deze twee personages zijn intens en heftig, hun relatie knettert en soms lijken ze elkaar kwijt te raken. Maar uiteindelijk kunnen ze zich uiten en elkaar weer vinden, door middel van muziek. De auteur laat de liedjes en songteksten naadloos aansluiten op het verhaal en ik kan me voorstellen dat daar veel werk in heeft gezeten. Iets wat wat mij betreft zeker de moeite waard is geweest, omdat deze opzet de hele Queen serie nog verder optilt.

Als ik voor het verhaal, en de liefde van Scott en Sophia, een extra liedje zou moeten kiezen, dan zou dat waarschijnlijk Bound to you van Christina Aguilera zijn. Dit nummer vind ik niet alleen mooi bij de liefde van de twee hoofdpersonen passen, het past ook bij de liefde die in het schrijven van het verhaal moet zijn gelegd. Olivia Lewis voelt zich duidelijk verbonden met de familie die ze heeft gecreëerd en zorgt daarmee dat ook de lezers van deze personages gaan houden. Dit slotakkoord van Scott en Sophia krijgt 5 sterren van mij.

★★★★★
Mijn allesTitel: Mijn alles | Serie: Queen – deel 3 | Auteur: Olivia Lewis | Uitgeverij: Ellessy | Categorie: New Adult | Verkrijgbaar als paperback, luisterboek en e-book | 412 pagina’s | ISBN13: 9789086604586 | Verkrijgbaar sinds: augustus 2021 | Recensent: Sheila Vermeulen | Datum recensie: 20-11-2021 | Prijs: €20.50, luisterboek €14.99 en e-book €9.99 | Bestellen 

Luisterrijk
Nu 10% korting bij Luisterrijk op het gehele assortiment (geldig t/m 31 december 2021). Met code: Boekenkast21

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.