Sex/Life


SexLifeRecensie Sex/Life door Sandra Hutchison:
Een ingedommeld stel met een seks-dagboek

BB is een getrouwde vrouw met kinderen. Ze is getrouwd met de knappe Ken. Hun seksleven staat op een laag pitje en dat terwijl BB in het verleden wel anders gewend was. Om haar huwelijk wat nieuw leven in te blazen, op erotisch gebied, besluit ze haar dagboek in te zetten. Ze begint te schrijven over haar seksuele verleden en dikt de boel hier en daar flink aan. Dit alles omdat ze weet dat haar man het niet kan laten in haar dagboek te duiken. Ze hoopt dat dit hem zal motiveren om weer wat meer energie in hun relatie te steken.

Sex/Life is een new adult roman, geschreven door jawel BB zelf! Bestsellerauteur BB Easton woont samen met haar man Ken en hun twee kinderen in Atlanta. In het verleden werkte ze als psychologe, maar ze focust zich nu volledig op het schrijven van boeken en met succes.

In Sex/Life schrijft ze over haar onstuimige seks verleden, wat vermoedelijk grotendeels verzonnen is. Zo niet, dan is haar verleden toch wat zorgwekkend te noemen. New Adult boeken zijn vaak bedoeld als opwarmertje voor de slaapkamer. Smaken verschillen natuurlijk, maar ik word niet warm van de seksscènes in dit boek, maar krijg eerder medelijden met het hoofdpersonage.

BB Easton schrijft vanuit de ik-persoon en spreekt de lezer rechtstreeks aan. Haar verhaal voelt aan als van een kennis die aan één stuk doorratelt over haar oh zo spannende verleden zonder ook maar één keer een adempauze te nemen. Hoewel de schrijfstijl mij persoonlijk niet aanspreekt, heeft het verhaal zeker potentie.

Dat hadden ze bij Netflix allang gezien en zij maakten er dan ook een populaire serie van met Sarah Shahi (een Amerikaans model en actrice) in de hoofdrol. Bijzonder, want in het boek voelt BB zich vooral een lelijk eendje en je kunt veel zeggen over Sarah, maar lelijk is ze niet.

Seks/Life wordt aangekondigd als een hilarische en unieke roman. Uniek zeker, maar hilarisch? Daarover zijn de meningen van lezers sterk verdeeld. Het boek is zeker een aanrader voor de echte fans van het New Adult genre, maar verwacht geen diepgaande roman. BB Easton is in haar land in elk geval een behoorlijk populaire schrijfster. Zo zie je maar, smaken verschillen.

Zomer en Keuning logo

★★★
SexLifeTitel: Sex/Life | Leesfragment | Auteur: B.B. Easton | Uitgeverij: Zomer & Keuning | Categorie: New Adult boeken | Verkrijgbaar als: paperback, luisterboek en e-book | 304 pagina’s | ISBN13: 9789020546071 | Verkrijgbaar sinds: januari 2022 | Recensent: Sandra Hutchison | Datum recensie: 25-02-2022 | Prijs: €17,50, luisterboek €9,99 en e-book €4,99 | Bestellen

Storytel header

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.