Slade


SladeRecensie Slade door Sheila Vermeulen:
Meer dan één keer is tegen zijn regels.

Je zou kunnen zeggen dat Slade verslaafd is aan seks en vrouwen. Zijn baan als stripper op de Walk of Shame is hem dan ook op het sexy lijf geschreven. Als hij niet danst of een vrouw in zijn bed heeft, is hij op zoek naar een vrouw die hij daar kan krijgen.

Veel moeite hoeft hij er niet voor te doen. De gewillige vrouwen staan voor hem in de rij. Hij heeft echter wel een paar regels. Elke vrouw krijgt hem maar één keer en ze kunnen niet blijven slapen. Dit zijn regels waar hij nooit van afwijkt.

“O alsjeblieft. Wil iemand ervoor zorgen dat hij stopt met op die manier naar mij te kijken? Hij staart me aan alsof zijn ogen in mijn lichaam boren. Alsof hij mijn kleren wil afscheuren en mij ergens tegen de muur wil duwen.” -Victoria Ashley

Zodra Slade Aspen ziet, weet hij dat hij haar moet hebben. Hij wil haar zelfs zo graag, dat hij bijna zijn eigen regels vergeet.

Slade van Victoria Ashley is het eerste boek uit de Walk of Shame reeks en was ook de eerste titel die is uitgebracht door de nog jonge uitgeverij Red Romance. Red Romance richt zich op sexy boeken in het erotische genre waarin de sensualiteit leidend is, op reversed harem en op paranormal shifter romance.

Het zal dan ook geen verrassing zijn dat seks een hoofdrol speelt in Slade en dat daar een ruime hoeveelheid aan sensuele passages in terug te vinden is. Slade zou je wellicht een beetje kunnen omschrijven als de stomende en wildere 18+ versie van Magic Mike.

Aangezien dit mijn eerste kennismaking was met een boek van deze uitgeverij, wist ik ook nog niet precies wat ik moest verwachten. Ik lees regelmatig in vergelijkbare genres, maar hou er wel van als het erotische deel wordt aangevuld met een spannende, grappige of ontroerende verhaallijn. En gelukkig viel er, later in het verhaal, ook in Slade een dergelijke lijn te bespeuren. 

Slade heeft geen enkel probleem met zijn seksverslaving, maar gedurende het verhaal zul je wel ontdekken wat er achter die verslaving schuilgaat. Ook bij Aspen spelen er zaken die tijdens het lezen steeds wat duidelijker worden. Beide personages vertellen hun verhaal. Maar het is de seksuele relatie die de boventoon voert in dit boek.

Slade  is een verhaal voor lezers die graag binnen dit genre lezen en geen moeite hebben met expliciete en erotisch geladen scènes. 

★★★★
SladeTitel: Slade | Serie: Walk of Shame | Auteur: Victoria Ashley | Uitgeverij: Red Romance | Categorie: erotiek | Verkrijgbaar als: e-book | 137 pagina’s | ISBN13: 9789464204605 | Verkrijgbaar sinds: januari 2021 | Recensent: Sheila Vermeulen | Datum recensie: 28-05-2021 | Prijs: e-book €4,99 | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.