Van slag


Van slagRecensie Van slag door Sheila Vermeulen:
Kan hun liefde voor honkbal hen samenbrengen? 

Hij had alles voor elkaar, tot het moment dat een jonge teamgenoot hem een blessure bezorgde. Per ongeluk, zei hij. Alsof hij dat gelooft. Juist in het jaar dat hij kan opvallen bij de profclubs, kan hij niet spelen en wordt zijn kans om ooit beroepshonkballer te worden ineens een stuk kleiner.

Wat Carson echter helemaal niet kan geloven, is dat hij, nadat hij hersteld is van die blessure, speelt als een natte krant. Niets lukt en hij is wanhopig op zoek naar een oplossing. Als hij hoort dat het onhandige en verlegen meisje waar hij tegenaan botste in de kantine hem misschien zou kunnen helpen, wil hij dat best proberen.

“Voor dit gevoel bestaat geen woord. Schaamte? Ongemak? Ellende? Ik heb toch niet net een koekje met witte chocolade en macadamianoten in Carson Stones mond gepropt ….. O god, wel dus.”-Meghan Quinn

Milly weet echt alles over honkbal en heeft haar broers al vele malen op weg geholpen. Maar wil ze de man helpen die in de kantine zo lomp tegen haar deed?

Van slag van Meghan Quinn is het tweede boek uit de reeks over de sporters van Brentwood University en is ook los te lezen.

Meghan Quinn heeft een new adult boek geschreven, waarin sport, liefde en erotiek samenkomen tot een hartverwarmend verhaal dat je een echt feelgood gevoel bezorgt. Voor wie nog geen kennis heeft gemaakt met het new adult genre, is het misschien goed om te weten dat de erotische scènes hier explicieter zijn dan bij de meeste feelgood boeken.

Zowel Milly als Carson komen aan het woord om hun verhaal te vertellen. Het is prettig om op deze manier in hun (gevoels)leven te kunnen kruipen. Het maakt dat je, ook op de momenten dat ze wellicht niet de juiste keuzes maken, veel beter met beide personages mee kunt leven. Het creëert meer begrip en inleving.

Alhoewel het verhaal om Milly en Carson draait, zijn er nog een hoop andere leuke personages te bewonderen in dit boek. De combinatie van Milly en Carson met een stel fijne, grappige vrienden en een geweldig warme familie, waarin een paar hele leuke broers zitten, maken het lezen van dit boek tot een heerlijke ervaring.

Met Van slag heeft Meghan Quinn mijn hart toch wel een beetje weten te veroveren. De auteur vertelt het verhaal met een fijne balans tussen gevoelens, drama, sport en humor en maakt dat compleet met goed gekozen personages.
Volt logo

★★★★
Van slagTitel: Van slag | Serie: Brentwood – deel 2 | Auteur: Meghan Quinn | Uitgeverij: Volt | Categorie: new-adult | Verkrijgbaar als paperback, luisterboek en e-book | 384 pagina’s | ISBN13: 9789021422060 | Verkrijgbaar sinds: 26-01-2021 | Recensent: Sheila Vermeulen | Datum recensie: 14-04-2021 | Prijs: €17,50, luisterboek €12,99 en e-book €11,99 | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.