Verbonden (3)


Recensie Verkeerd 3 – Verbonden door Sheila Vermeulen:
Liefhebben kan gevaarlijk zijn!

Tor wist dat als ze voor hem zou kiezen, ze continu over haar schouder zou moeten kijken. Jude betekent gevaar, altijd. Eigenlijk viel er niets te kiezen, ze houdt van hem. Alleen heeft ze nu een dochter, en haar veiligheid gaat boven alles.

Jude voelt het aan alles. Het is terug! Het gevaar heeft hun opnieuw gevonden. Hij had nooit naar ze toe moeten gaan. Alleen kon hij niet wegblijven bij Tor en zijn dochter. En nu is het te laat. Hij heeft de hele rotzooi naar hun voordeur gebracht, en hij weet niet of er nog iets te redden is.

“Ik slik moeizaam voordat ik mijn blik op hem richt. Hij ziet er zo gepijnigd uit en ik weet dat hij precies hetzelfde voelt als ik. Ik zie de pijn in zijn ogen zwemmen – een pijn die net zo erg is als de mijne en mijn hart breekt nog meer.” -LP Lovell & SJ Cole

Als alles verloren lijkt, moeten Jude en Tor vechten voor zichzelf, elkaar en hun dochter. Wat zijn ze bereid op te offeren voor veiligheid?

Verbonden van LP Lovell & SJ Cole pakt het verhaal van Jude en Victoria (Tor) op, 2 jaar na hun vlucht naar het eiland.

LP Lovell & SJ Cole gooien je na een paar betrekkelijk rustige bladzijden, terug in de gevaarlijke wereld van Jude. Jude’s duistere leven maakt het verhaal rauw, spannend en explosief.

In het begin van deze serie gaf Victoria een wat zachter tegenwicht aan de misdadige wereld waar ze ongewild in terecht kwam. Naarmate de serie vordert, ze langer bij Jude is en meer meemaakt, groeit haar personage en wordt ze harder. Nu brengt de liefde voor hun dochter dat stukje zachtheid.

Wat ik knap vind, is dat de auteurs ervoor zorgen dat je alles wat er gebeurt accepteert, en je de personages dan nog steeds in je hart sluit. Of het nu gaat om de grof gebekte Jude, het geweld dat ze genoodzaakt zijn te gebruiken, of de heftige liefde die Tor en Jude beleven en bedrijven. Je wil alleen maar dat het goed komt en ze bij elkaar kunnen blijven.

Dit derde deel uit de Verkeerd serie is opnieuw keihard, vreselijk spannend en het laat je verlangen naar het volgende deel. Verbonden krijgt 4.5 sterren van mij.

★★★★
Titel: Verkeerd 3 – Verbonden | Originele titel: Wire | Auteur: LP Lovell & SJ Cole |  SVM Publishing | Categorie: new adult, dark romance | Verkrijgbaar als: paperback en e-book | 230 pagina’s | ISBN13: 9789493030602 | Verkrijgbaar sinds: juni 2020 | Recensent: Sheila Vermeulen | Datum recensie: 13-09-2020 | Prijs: €18.50, e-book €6.99 | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.