Vermoord me


Vermoord meRecensie Vermoord me door Sheila Vermeulen:
Als je leeft voor gevaar, word je aangetrokken door gevaar.

De Kus des Doods, een moordenaar, dat is wat ze is. Van jongs af aan getraind om te doden. Ze is de beste die er is en ze geniet ervan. Ze wordt gevreesd en iedereen die ertoe doet, kent haar reputatie, maar bijna niemand weet wie ze echt is.

Hij is het kwaad in eigen persoon. Onbevreesd, keihard en hij kent geen genade. Hij hoort bij de Italiaanse maffia, maar hij maakt zich niet druk om hun erecode. Het enige wat hij wil, is macht en hij gebruikt haar om dat te bereiken.

“Hij bijt hard genoeg in mijn nek om mijn hart sneller te doen kloppen en me te doen verstrakken, en dan laat hij los. Kalm. Focus. De voorbereiding op de moord. Dat is wat ik nodig heb, niet de beelden die momenteel door mijn hoofd schieten…..”-LP Lovell

Nero is de opdrachtgever en Una de huurmoordenaar. De taakverdeling lijkt duidelijk, maar in hun verraderlijke wereld is iets zelden eenvoudig.

Vermoord me van LP Lovell is het eerste deel van de Kiss of death serie. Wie eerder al de Verkeerd serie van onder andere deze auteur las, weet dat je een spannend, rauw en sexy verhaal kan verwachten.

In Vermoord me staan de personages Una en Nero centraal en het verhaal wordt ook vanuit beide personages verteld. Ze hebben allebei een verleden waarvan wat kleine stukjes worden prijsgegeven. Alhoewel (nog) niet alles wordt onthuld, is het wel duidelijk dat dit ze heeft gemaakt tot wat ze nu zijn.

LP Lovell weet overduidelijk hoe ze een personage moet opbouwen tot een keihard en rauw karakter, zonder dat je als lezer antipathie gaat voelen. Ze maakt Una en Nero niet knuffelbaar. Ze creëert overlevers waar je over wilt lezen en die je ondanks hun daden leert waarderen.

De explosieve aantrekkingskracht tussen Una en Nero is al snel duidelijk. De wijze waarop dit tot uiting wordt gebracht, past goed bij deze twee sterke karakters. Wel lijkt Una naar het einde toe net iets minder in staat om zelf haar opdrachten tot een goed einde te brengen, wat voor mijn gevoel een klein beetje van de kracht van dit personage wegneemt.

De maffia romance Vermoord me is opnieuw een spannend en erotisch verhaal van de hand van LP Lovell. Het einde laat je achter op het puntje van je stoel, terwijl je hoopt dat je snel verder kunt met het vervolg. 

SVM

★★★★
Vermoord meTitel: Vermoord me | Serie: Kiss of death – deel 1 | Auteur: LP Lovell | Uitgeverij: SVM Publishing | Categorie: new adult/maffia romance | Verkrijgbaar als paperback en e-book | 211 pagina’s | ISBN13: 9789464200065 | Verkrijgbaar sinds: januari 2021 | Recensent: Sheila Vermeulen | Datum recensie: 05-07-2021 | Prijs: €18,50 en e-book €6,99 | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.