Kortingsactie: Het wezen van water


Omdat december een feestelijke maand is maar ook een dure maand hebben we een leuke kortingsactie voor jullie.
Voor Het Wezen van Water van Theo Claassen mogen we je namens Uitgeverij Obelisk Boeken een kortingscode aanbieden van maar liefst €7,50 + gratis verzending op het boek. Het boek is het ideale boekenwurmen-cadeau voor kerst. Een erg mooie productie van maar liefst 480 pagina’s in full colour en met een luxe hardcover. Dit unieke boek gaat over alle aspecten van water.

Water is de meest bijzondere vloeistof die we kennen. Als bewoners van een waterplaneet bestaat ook ons lichaam voor het grootste deel uit water. Maar er is zoveel meer, want water is een waar wonder en het schijnbaar eenvoudige molecuul heeft nog niet eens al zijn geheimen prijsgegeven.

Daarnaast wordt water al eeuwenlang vereerd en gebruikt in rituelen. Het heeft altijd en overal in mythen, legenden en religies een belangrijke rol gespeeld. Zo vond deze blauwdruk van het leven zijn weerklank in de architectuur en schilderkunst, in muziek en getallensymboliek. Dit laatste aspect, gematria en water, is in dit boek voor het eerst uitgebreid belicht door Theo Claassen, die, na een werkzaam rijk leven “met water’, met ons zijn kennis deelt van alle menselijke wijsheidsbronnen: van de harde feiten uit de wetenschap tot de minder harde uit de esoterie en gnostiek. Je zou het misschien nog het beste een synthese kunnen noemen. Dat maakt dat dit unieke en goed leesbare boek een geweldig inspirerend naslagwerk is geworden, waarin zeer veel bijzondere aspecten van water aan bod komen.

“Tranen kreeg ik in de ogen toen ik dit boek zag. Zoals toen ik voor het eerst door een microscoop het leven in het water zag. Zo rijk, zo veelzijdig, zo onverwacht, zo mooi.’ – Ir. Maarten K. H. Gast, voormalig directeur Gemeentewaterleidingen Amsterdam.

“Een geweldige schatkamer, waarin het goud van de esoterie en het zilver van de water-wetenschap op kundige wijze met elkaar zijn vervlochten’. – Prof. mr. Hans Wessel, emeritus hoogleraar waterrecht en bestuur (River Basin Management) TU Delft.

Geboren op de boerderij ontwikkelde Theo Claassen een grote fascinatie voor de natuur en voor water in het bijzonder. Zo werkte hij na zijn studie biologie onder andere in Friesland bij Rijskwaterstaat. Gestaag groeide bij hem de interesse voor alle minder harde aspecten van water. Claassen is hiermee een van de weinige wetenschappers die open staat voor alle wijsheidsbronnen.

De code is alleen te gebruiken via de website van de uitgeverij.
Om het boek met korting aan te schaffen ga je naar:
Obeliskboeken.nl

Kortingscode: WEZEN-WATER-750

Haast je want de code is maar beperkt geldig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.