Win Dvd Claire Darling


Met dank aan September Film en Sony Pictures Home Entertainment mochten we weer een nieuwe prijsvraag online zetten. Dit keer maak je kans op de fijngevoelige film Claire Darling. We mogen twee deelnemers blij maken met een exemplaar.

Waar gaat de film over?
Op een mooie zomerdag besluit Claire haar complete inboedel te verkopen en heeft daarom al haar spullen in de voortuin uitgestald. Als een horde nieuwsgierige buren begint te vechten om de laaggeprijsde antiekstukken, komen Claire’s herinneringen uit haar tragische en flamboyante leven plotseling terug. Ondertussen wordt Marie door een vriendin van vroeger gewaarschuwd dat haar moeder bezig is al hun bezittingen te verkopen. Hoewel moeder en dochter eigenlijk geen contact meer met elkaar hebben, komt ze terug om de verkoop te stoppen en de reden voor haar moeders impulsieve beslissing te achterhalen.

Benieuwd naar deze film lees dan ook even de review en maak kans op een exemplaar door antwoord te geven op onderstaande eenvoudige vraag:
Welke taal spreken ze in deze film? Niet zeker over het antwoord klik dan hier.

 

Vul je antwoord samen met je gegevens in op onderstaand formulier. (Gegevens worden alleen gebruikt voor deze prijsvraag) Meedoen is mogelijk t/m 18 september.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.