Win Het loopt wel los


Maak kans op het indrukwekkende boek Het loopt wel los. Van uitgeverij De Brouwerij mogen we onder de deelnemers van deze prijsvraag een hardcover exemplaar verloten.

Waar gaat het boek over?
Het loopt wel los is het verhaal van Troy, een grote stoere hond die bij het naderen van zijn 10e verjaardag terugkijkt op zijn leven. Vanuit zijn perspectief komen alle belangrijke – soms ingrijpende, soms grappige – gebeurtenissen voorbij. Hij heeft verdriet gekend, maar vooral ook veel plezier. Zo is hij vroeger een aantal keren verliefd geweest en met zijn vrienden van de uitlaatservice is het altijd een dolle boel. Hij kan goed relativeren en vertelt zijn verhaal met de nodige humor. Troy kijkt niet alleen terug, maar ook richting het einde, want 10 jaar is voor een hond zoals hij al een respectabele leeftijd.

Hoe kan je meedoen? Dat is heel eenvoudig: Ga naar de website van uitgeverij De Brouwerij en laat hieronder weten welk(e) boek(en) je nog meer aanspreekt naast Het loopt wel los. 

Meedoen is mogelijk t/m 21 november 2019. Veel succes!

27 comments

 1. Ik zou graag ook willen lezen =
  Help, de psychiater wordt gek
  Frits Oostervink
  Als patiënten hamerstukken worden: zorgen om de zorg

  Ben erg benieuwd naar dit boek.

  Groeten Anneliese

  Like

 2. Hallo lieverd, want k heb Kim van Schie in het programma Jacobine gekeken en ook de boektrailer…wat mooi ..en indrukwekkend..en dit spreekt mij zeer aan.

  Like

 3. Help de psychiater wordt gek van Frits Oostervink lijkt me een mooi boek. Maar natuurlijk hoop ik het boek.het loopt wel los over een hond te lezen. Ik ben een groot hondenliefhebber.

  Like

 4. Stormachtig stil lijkt mij een prachtig boek hoe gingen de ouderen met hun gevoelens om en wat vond de omgeving ervan.
  Het loopt mij los spreekt mij aan om de prachtige rottweiler op de cover deze doet mij denken aan mijn eigen lieverd Laika die ook maar 10 mocht worden. Ik ben heel benieuwd naar het verhaal waar Troy aan denkt. Zou.mijn Laika ook zoiets hebben kunnen denken en hoe keek ze naar haar einde. Er zullen vast overeenkomsten zijn .

  Like

 5. Dit lijkt me echt een heel mooi boek. Ben een echte hondenvriend en probeer onze Bikkel altijd te lezen . Helaas pik ik niet alle signalen op. Impact van Vittorio Busato lijkt me erg boeiend

  Like

 6. Wat een leuk boek lijkt me dat Het loopt wel los, ook wij hadden oudere honden, die heel erg aan ons hingen , maar wij ook aan hen. Je kon met ze lezen en schrijven bij wijze van, ze voelden ons perfect aan. Andersom is het voor de mens een stuk lastiger om te weten en te voelen wat je hond denkt. Vaak heb ik me dat afgevraagd en gedacht , kon je maar vertellen wat je bezig hield, waar je pijn hebt of waarom je even je dag niet hebt. Ik zou wel eens willen weten wat mijn hond dacht toen hij zo ziek werd en in de laatste dagen was, waar wij tegen hem zeiden , ga maar ventje, het is je tijd. Laat ons los. We zullen het nooit weten. Maar daarom lijkt mij dit boek Het loopt wel los mij wel erg leuk. Te zien of datgene wat de auteur de hond laat denken, ik dat ook kan voorstellen of hij dat gezegd zou hebben. Wie weet wat voor ander beeld dat ik dan krijg bij mijn huidige hond als hij bepaald gedrag vertoond. Daarnaast heb ik van uitgeverij de Brouwerij onlangs Stormachtig Stil gelezen, een prachtig boek over andersoortige relaties, waar ik ook bij hoor. Interessant thema. Daarnaast ben ik bijvoorbeeld ook heel benieuwd naar het boek Alea van Ria Schopman, of De Ruïne van Henriette Faas. Maar er staan nog veel meer mooie boeken op de website van De Brouwerij , mooi dat er voor zowat ieder thema wel een boek te vinden is. Ik loot graag mee, ik like en deel het bericht ook even op facebook.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.