Win The Hate U Give dvd+boek


Boekverfilmingen ik hou er van! Persoonlijk lees ik wel altijd eerst graag het boek en kijk ik daarna de film, maar andersom kan natuurlijk ook. Met deze prijsvraag maak je in elk geval kans op om beide tegelijkertijd in huis te halen. De winnaar ontvangt de Dvd van de film The Hate U Give en een paperbackuitvoering van het boek.

Meedoen is heel eenvoudig ga naar Instagram en volg daar In de Boekenkast. Zoek vervolgens de afbeelding van The Hate U Give, plaats een hartje en een positieve reactie op Instagram en wie weet ben jij straks een goed boek en een fijne film rijker. Veel succes.

Heb je geen instagram? Plaats dan een leuke reactie onder dit bericht ook dan loot je mee. Meedoen kan t/m 18 januari 2020.

Met dank aan Team Lewis, Moon Uitgevers en 20th Century Fox Home Entertainment .

16 reacties

  1. Wauw, wat een leuke actie van je! Ik maak graag kans. Lijkt me helemaal mijn genre, dus ik ga daar in stilte eerst alleen uren van genieten en ze dan verder verspreiden (vriendin, collega en een groep jongeren of mogelijk via het onderwijs)

    Like

  2. Misschien toch eens kijken of Instagram iets voor mij is. Tot die tijd, doe ik graag op deze manier mee. Al veel gehoord over het boek en de film, maar zelf nog niet gelezen of gezien.

    Like

  3. Ik heb geen instagram dus doe ik op deze manier mee. Ik wil zeggen dat ik steeds verontwaardigd ben wanneer ik weer commentaar lees of hoor over de ongelijkheid tussen blank en zwart. Ik heb een gekleurde vriend die regelmatig gecontroleerd werd wanneer hij ergens reed en nog meer incidenten die hij mij vertelt…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.