Maak kans op het boek Chaos en charisma


Chaos en CharismaDankzij een prettige samenwerking met uitgeverij Ertsberg hebben we weer een interessante winactie voor je.
Je maakt dit keer kans op  een fysiek exemplaar van het pakkende boek Chaos en charisma– Het succesverhaal van Bessel Kok.

Toen ‘Nederbelg’ Bessel Kok aan de slag ging als kersverse CEO van toenmalig telecombedrijf RTT erfde hij daar een totaal vermolmd overheidsbedrijf. Bij zijn afscheid drie jaar later waren de wachtlijsten grotendeels weggewerkt en had hij met Proximus de mobiele telefonie succesvol geïntroduceerd in België. Zijn succesrecept? Tonnen charisma, een aanstekelijke dadendrang en een uitzonderlijk sterk strategisch doorzicht. Hij engageerde zich in de schaak-, film- , wieler- en kunstwereld, en raakte in Praag nauw bevriend met Václac Havel. In Chaos en Charisma brengt journalist Filip Michiels het verhaal van een fascinerend leven, op basis van tientallen interviews met Bessel zelf en met sleutelfiguren uit zijn omgeving. Tegelijk leest dit boek als een kroniek van een ongemeen boeiende periode: van het bruisende Amsterdam van de jaren 60 over het kapot gepolitiseerde België in de jaren 80 tot het bruisende Praag anno 2022..


Ertsberg

Hoe maak je kans?
Heel eenvoudig: geef antwoord op de onderstaande vraag.*
Ooit was Bessel Kok  de mede-oprichter van een financiële dienstenbedrijf, wat is de naam van dit bedrijf?
Hulp nodig voor het antwoord? Klik hier (Je gaat dan rechtstreeks naar de juiste pagina op de website van de uitgeverij).
 
Vul je antwoord in op onderstaand formulier.*  *Je gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt. Na 06-02-23 2023 maken we de winnaar bekend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.