Win Jij en ik ….. Samengevat


Jij en ik samengevatDankzij Loft Books hebben we weer een leuke prijsvraag voor je. Dit keer maak je kans 2x kans op het e-book van de feelgoodroman Jij en ik…Samengevat 

Over het boek
In de feelgoodroman Jij en ik… samengevat van Annette Rijsdam vraagt Vera haar favoriete romanceschrijfster om hulp om haar baas te overtuigen van de kracht van romantiek.

In deze feelgoodroman  van Annette Rijsdam treffen we Vera net op een baaldag. Ze werkt bij een toonaangevend literair tijdschrift en hield tijdens een vergadering een bezield betoog voor romanceboeken. Haar voorstel om meer aandacht te geven aan dat genre werd met harde hand van tafel geveegd door haar baas, de illustere Mr. Worth. Zo makkelijk geeft ze zich echter niet gewonnen en ze neemt zich voor hem hoogstpersoonlijk te overtuigen van de kracht van romantiek. Om haar nieuwe missie meer kans van slagen te geven, vraagt ze advies aan haar favoriete romanceschrijfster, Ann Gregory. Zal ze met de hulp van Ann een nieuwe kant van Mr. Worth leren kennen?

Jij en ik… samengevat is een heerlijke feelgoodroman en het eerste deel uit de Jij en ik…-serie.

Benieuwd en wil je dit boek graag winnen? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij straks een mooi boek rijker.

De vraag: Het hoofdpersonage uit Jij en ik… samengevat werkt bij een literair tijdschrift, wat is haar functie? Klik hier voor het antwoord.

Vul je antwoord en je gegevens in op onderstaand formulier en je loot mee.  Extra kans maken doe dan ook mee via Instagram @indeboekenkast en volg daar ons blog en @loftpublishing.

Je kunt het e-book natuurlijk ook direct bestellen via Bol.com. Meedoen is mogelijk tot 28-05-2021 daarna maken we de  winnaars bekend.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.