Bloomon


Bloomon is de online bloemist voor floral design. Het bloemenaanbod van bloomon bestaat uit verse seizoens-bloemen en droogbloemen: verrassende designs in verschillende vormen en stijlen. Ook is het mogelijk om bloemen op abonnementsbasis te ontvangen. bloomon heeft de keten flink ingekort door de veiling en groothandel over te slaan en de bloemen direct bij de kweker in te kopen. Hierdoor worden de bloemen verser dan vers aan de deur bezorgd. Bloomon zet zich in voor bloemen waar iedereen blij van wordt — mens én natuur.

Bloomon is de online bloemist voor floral design. Het bloemenaanbod van bloomon bestaat uit verse seizoensbloemen en droogbloemen: verrassende designs in verschillende vormen en stijlen. Ook is het mogelijk om bloemen op abonnementsbasis te ontvangen. bloomon heeft de keten flink ingekort door de veiling en groothandel over te slaan en de bloemen direct bij de kweker in te kopen. Hierdoor worden de bloemen verser dan vers aan de deur bezorgd. bloomon zet zich in voor bloemen waar iedereen blij van wordt — mens én natuur.
Je bepaald zelf hoe vaak je een boeket wilt ontvangen. 1x per week of toch liever 1x er maand? Je abonnement kan je ten alle tijden eenvoudig online pauzeren of stopzetten.

Via deze link krijg je een mooie glazenvaas cadeau bij je eerste boeket.
Of gebruik de code: martinhutc