Maak kans op het boek Wijn


WijnDankzij een aangename samenwerking met uitgeverij Ertsberg hebben we weer een bijzondere winactie voor je.
Je maakt dit keer kans op  een fysiek exemplaar van het interessante boek Wijn – Een goed verhaal bij elk glas wijn van radiomaker Dennis van den Buijs.

Wist je dat bavianen van Pinot Noir houden? Dat de grote wijnkastelen in Bordeaux nooit hadden bestaan zonder Hollandse dijkenbouwers? En dat één luis bijna alle wijngaarden in Europa had vernietigd? In Wijn lees je honderd sprankelende wijnverhalen die je wil doorvertellen en die het nog leuker maken om over wijn te praten. Zonder dat je daar een vat vol afschrikwekkend wijnjargon voor nodig hebt. Dennis van den Buijs neemt je mee op een wondere wereldreis doorheen de tijd, religie, cultuur, business en wetenschap die wijn is. In dit boek lees je wat je écht wil delen met vrienden en familie rond je favoriete fles. Van de druif in de wijngaard tot de godendrank in je glas: geen enkele sappige anekdote valt naast het vat. Dit boek moet op het wijnrek van alle liefhebbers van een goed glas én een goed verhaal.


Ertsberg

Hoe maak je kans?
Heel eenvoudig: geef antwoord op de onderstaande vraag.*
Dennis van den Buijs deelt zijn voorliefde voor wijn ook via een podcast. Wat is de naam van deze podcast? Hulp nodig voor het antwoord? Klik hier (Je gaat dan rechtstreeks naar de website van de uitgeverij).
 
Vul je antwoord in op onderstaand formulier.*  *Je gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt. Na 01-02-23 2023 maken we de winnaar bekend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.