Maak kans op het boek Zonsopgang boven Transsylvanië


ZonsopgangIn samenwerking met Obelisk Boeken hebben we weer een leuke winactie voor je.

Dit keer maak je kans op een exemplaar van Zonsopgang boven Transsylvanië.

Waar gaat het boek over?

Met behulp van satellieten ontdekte het Amerikaanse leger in 2003 een mysterieuze ruimte onder ‘de Roemeense Sfinx’, een rotsformatie in het Bucegi gebergte. Die ruimte bleek te worden afgeschermd door een energetisch schild van onbekende oorsprong. In samenwerking met de Roemeense geheime dienst kreeg het Pentagon toegang tot een enorme ondergrondse hal. Dat lukte overigens pas met de hulp van een specialist van de Roemeense Afdeling Nul – een geheime afdeling van de Roemeense inlichtingendienst, waarin kinderen met paranormale vermogens werden opgeleid.

In de ondergrondse hal bevonden zich diverse bijzondere artefacten waaronder zeer geavanceerde holografische technologie. Ook leidden er drie tunnels vanuit de hal diep de Aarde in: één naar de Binnenaarde, één naar Egypte en één naar Tibet.

Hoewel het boek leest als sciencefiction zou het hier gaan om het waargebeurde verhaal van Radu Cinamar, die de kans kreeg om de locatie, die zo’n 50.000 jaar geleden door een geavanceerde beschaving zou zijn achtergelaten, te bezoeken.

Zonsopgang boven Transsylvanië beschrijft naast wat er aan onvoorstelbare technologie gevonden is ook de geopolitieke intriges rondom de ontdekking, intriges die feitelijk het onvoorstelbare belang van deze ontdekking voor de mensheid alleen maar onderschrijven. Dit is het eerste deel uit een serie van zeven boeken.

Hoe maak je kans?
Geef antwoord op onderstaande vraag: Zonsopgang boven Transsylvanië is het eerste (los van elkaar te lezen) boekenserie. Wat is de titel van het tweede deel? Hulp nodig bij het zoeken naar het antwoord? klik hier (je gaat dan naar de website van Obelisk Uitgeverij)

Vul je antwoord in op onderstaand formulier.*  *Je gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt. Na 4 juni 2023 maken we de winnaar bekend. Heb je gewonnen dan ontvang je van ons een mail waarin we om je adres vragen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.