Maak kans op het spannende boek Drogbeeld


DrogbeeldDankzij een prettige samenwerking met Beefcake Publishing hebben we weer een leuke winactie voor je.
Dit maal maak je kans op een fysiek exemplaar van het spannende boek Drogbeeld van Marina Theunissen. Prijs €22,95. o.a. verkrijgbaar bij Bol.com.

‘Hoe word ik vrouw in sluiers van onbreekbaar hard? Van zuiverheid naar waanzin.’ ‘Vergeet niet, meisje, dat mislukkingen niet in één keer komen. Alle dagen een draadje is een hemdsmouw in een jaar.’ Wijze woorden van haar moeder. Wanneer Aline van Frankrijk naar België vlucht, neemt ze een geheim mee dat ze krampachtig zal verbergen voor de buitenwereld. Aline is een jonge vrouw die aanvankelijk naar zuiverheid en eerlijkheid streeft maar daarin voortdurend gehinderd wordt door de afgrijselijke ervaringen die ze moest meemaken als tiener. Die gebeurtenissen wegen zo zwaar dat het niet mag verwonderen dat Aline evolueert naar een persoonlijkheid die zich amper kan controleren, zodra ze voor een nieuwe situatie geplaatst wordt. Dit is ook het geval wanneer ze trouwt met Sebastiaan. Het boek kent een hoogtepunt wanneer het geheim en de jeugdervaringen van Aline ontsluierd worden. Het verhaal ontploft als het ware. En Aline is meer en meer een ongrijpbaar personage geworden dat op de rand van de waanzin haar sluwe plannen bedenkt, niemand spaart en in alles toch een beetje rationeel blijft. 


Beefcake

Hoe maak je kans?
Heel eenvoudig geef antwoord op de onderstaande vraag.* Marina Theunissen schreef eerder een jeugdboek over pesten. Wat is de titel van dit boek? Heb je hulp nodig bij het vinden van het antwoord klik dan hier. (Je gaat dan naar de website van Bol.com) .

Vul je antwoord in op onderstaand formulier.*  *Je gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt. Na 28 januari 2023 maken we de winnaar bekend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.