Maak kans op het boek Openbaringen voor een Nieuw Tijdperk


Openbaringen voor een Nieuw TijdperkIn samenwerking met Obelisk Boeken hebben we weer een leuke winactie voor je.

Dit keer maak je kans op een exemplaar van Openbaringen voor een Nieuw Tijdperk.

Waar gaat het boek over?

De sleutels voor het herstel van het Paradijs op Aarde Deel 1 uit de serie “De Boeken van Matthew” Matthew Ward komt in 1980 op 17-jarige leeftijd plotseling om het leven bij een auto-ongeluk. Veertien jaar later krijgt hij contact met zijn helderhorende moeder, Suzanne Ward. In hun zielenblauwdruk blijkt het voornemen te liggen om samen belangrijke boodschappen uit hogere dimensies door te geven aan de mensheid. Vertegenwoordigers van zes hoogontwikkelde beschavingen beschrijven via Matthew en Suzanne hun thuisland, geschiedenis maar vooral de reden waarom ze onze planeet op dit moment hulp mogen bieden. Hun inspanningen zullen ervoor zorgen dat de Aarde, samen met haar bewoners, op tijd voorbereid is om te ascenderen van de derde naar de vijfde dichtheid. ‘Openbaringen voor een Nieuw Tijdperk’ – het eerste boek uit de serie van vijf – geeft in heldere taal een veelomvattend spiritueel overzicht van de transformatie die zich momenteel op de Aarde voltrekt. De volgende onderwerpen komen hierbij onder andere aan bod: de kosmische hiërarchie; levens van de ziel; energie en vibraties; het klonen van mensen; mind control; geweten en intuïtie; de rol van walvisachtigen; polariteit en dualiteit; 9/11; wat angst doet; wat karma is; vaccins; orgaantransplantatie; verslavingen; de kracht van gedachten; Lemurië en Atlantis; oorlog en vrede; Eindtijd; zielsoverdracht (walk-ins); abortus en euthanasie. De vijf boeken van Matthew vullen elkaar aan en belichten tegelijkertijd steeds nieuwe aspecten van de boodschappen die Matthew en Suzanne Ward mogen overbrengen. Iedereen is uitgenodigd om bij te dragen aan het Veld van Bewustwording, het meest essentiële bestanddeel van het proces van transformatie van de mensheid en de Aarde, dat inmiddels onomkeerbaar in gang is gezet. Meer dan ooit is Matthews tijdloze boodschap actueel.

Hoe maak je kans?
Geef antwoord op onderstaande vraag: Openbaringen voor een Nieuw Tijdperk is het eerste deel in een drie delige reeks boeken. Wat is de titel van het derde boek in deze serie?

Vul je antwoord in op onderstaand formulier.*  *Je gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt. Na 4 juni 2023 maken we de winnaar bekend  Heb je gewonnen dan ontvang je van ons een email waarin we om je adres vragen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.