Win actiethriller Wraak


Wraak nieuwDankzij  Uitgeverij Celtica hebben we weer een leuke prijsvraag voor je. Dit keer maak je kans op de actiethriller Wraak.

Over het boek:

Wolf en zijn bloedbroeders storten zich in de wereld van de internationale misdaad en worden geconfronteerd met vrouwenhandel, drugs, wapens en bloeddiamanten. Komt alle hulp te laat?

Wolf heeft het leger vaarwel gezegd en runt samen met Jan van Dam een detectivebureau. Dat is slechts een tussenstap; het idee is om samen met Jan en zijn bloedbroeders een International Maritime Protection Force op te richten om handelsschepen te beveiligen. Alleen wil de financiering nog niet lukken. Dan wordt Wolf gebeld door een bijna vergeten familielid met een noodkreet om hulp. Hij trommelt zijn bloedbroeders op om samen de klus te klaren. Wat echter start als een overzichtelijke actie, mondt uit in een hachelijke kwestie. De Albanese maffia laat niet met zich sollen, maar dat doen de voormalige SpecOps, Spetsnatz en Mossad ook niet. Wolf en zijn bloedbroeders storten zich in de wereld van de internationale misdaad en worden geconfronteerd met vrouwenhandel, drugs, wapens en bloeddiamanten. Komt alle hulp te laat? Lees het in Wraak.

Benieuwd en wil je dit boek graag winnen? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij straks een spannende thriller rijker.

De vraag: Kan jij twee andere thrillertitels van Rolf Osterberg opnoemen? Hulp nodig voor het antwoord? klik hier.

Vul je antwoord en je gegevens in op onderstaand formulier en je loot mee. 

Je kunt het boek natuurlijk ook direct bestellen via Uitgeverij Celtica of via Bol.com. Vanzelfsprekend kan je voor dit boek ook bij de lokale boekhandelaar terecht. Meedoen is mogelijk tot 21-07-2021 daarna maken we de  winnaar bekend. 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.