Win Anders pak je toch gewoon een goed boek?


Dankzij Kim de Lange hebben we weer een leuke prijsvraag voor je rondom haar boek:
Anders pak je toch gewoon een goed boek?
Misschien heb je haar boek al voorbij zien komen in het Happinez magazine of las je al eerder de vijf sterren recensie van Hannie over dit boek. Haar boek is echt een aanrader en het mooie is jij kan nu een exemplaar winnen!

Waar gaat het boek over?
Kim is zelfstandig ondernemer en alleenstaande moeder als ze van de een op de andere dag in een burn-out belandt. Ze kan zich amper voortbewegen, zelfs het opstaan van de bank is soms te veel. Als onverzekerde ondernemer wil ze zo snel mogelijk beter worden.

Naast alle goedbedoelde maar nutteloze raad van mensen uit haar omgeving en psychologen met doorsnee adviezen, besluit ze het op eigen wijze te doen. Ze gaat vol goede moed op zoek naar de heilige graal. Die weet ze uiteindelijk te vinden, maar tot haar stomme verbazing is die heel anders dan ze zich voorgesteld had.

Door een woud van paniekaanvallen, slapeloze nachten, twijfels en een totaal verlies aan vertrouwen dat het ooit nog goedkomt ervaart Kim dat humor een van de beste medicijnen is. Ze schrijft over overprikkeld boodschappen doen, praatgrage cv-monteurs, kennissen met goedbedoelde adviezen, het opnieuw oefenen met autorijden en verliefdheden die zich, ongeacht haar burn-out, aandienen.

Voor iedereen die kampt met een burn-out of die een geliefde, collega of goede vriend met een burn-out beter wil leren begrijpen.

Wil je kans maken op een papieren exemplaar? Beantwoord dan onderstaande vraag:
Welke bekende auteur schreef een positieve quote over dit boek en staat daarmee op de achterzijde van dit boek? Hulp nodig bij het antwoord? Klik hier.
Heb je het antwoord gevonden vul dan het antwoord en je gegevens in op onderstaand formulier. Succes! Meedoen kan t/m 17 oktober 2020. Daarna kiezen we 2 winnaars.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.